Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

Marcin - opinia (1) kiedys i teraz te same znane z dziecinstwa smaki zapraszam Marcin Pycha! (1) Polecam wszystkim! Lody są przepyszne! Paulina MF - opinia (1) Niezmiennie najlepsze od lat!! MF
Ela - opinia (1) Znane smaki to smaki dzieciństwa. Kiedy jem te lody czuję beztroskę i na... Ela Od zawsze ten sam smak (1) Najlepsze lody w trójmieście. Smak dzieciństwa i ciagle tak samo dobre Mrx Tradycja przede wszystkim (1) Ludzie z pasją i tradycją od lat zachwycają smakiem lodów :) rozsmakowana Kultowe miejsce - trzeba tu być! (1) Znane smaki to miejsce inne niż wszystkie, a smaki lodów są niepowtarzalne.... Anna Wyjatkowe (1) Moje ulubione i wyjatkowe, te ktorych smak pamietam z dziecinstwa! Kaś Znane Smaki (1) Rewelacyjne !!!!! Najlepsze lody w Gdańsku, obowiązkowe na każdym spacerze :) Karolina Magda - opinia (1) Smak niezmieniony od lat po mimo zmiany lokalizacji. Moje ulubione lody już... Magda Mniam (1) lody mojego dzieciństwa oraz niezmiennie miła obsługa :) Emem Najlepsze lody w Trójmieście. Od lat najlepsze!! (1) :) Pozdrawiam ekipę lodziarni Znane Smaki Marta Cudowne miejsce ! (1) Te lody będą mi się kojarzyć z dzieciństwem, moje ulubione :karmelowy i... JoAnna Małgorzata - opinia (1) Najlepsze lody :) smaki mojego dzieciństwa. Uwielbiam :) Małgorzata Po prostu niebiańskie (1) Najlepsze lody w całym Gdańsku! Monia Smak dzieciństwa (1) Oryginalny i niepowtarzalny smak dawnych lodów Miś. cimrych Najlepsza (1) Od zawsze moja ulubiona lodziarnia. Ada Blanka - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku, smak ten sam od lat Blanka Wojt - opinia (1) Smak dzieciństwa. Cytrynowe i truskawkowe, niepowtarzalne !!! Wojt Najlepsze lody na startym miescie (1) Najlepsze lody na Startym Mieście Maciej