MEBLE UŻYWANE- "STAROCIE" -gdzie szukać?

Hej!
czy jest w Gdańsku miejsce/ targowisko, gdzie można kupić jakieś "old-school`owe" meble, zwane też starociami- za nieduże pieniądze, do renowacji.
nie szukam antyków, ale 'babcinej' szafeczki na scianę do kuchni, która nada charaker pomieszczeniu.

będę wdzięczna za wskazówki. :-)
nie jestem oryginalną gdańszczanką i nie orientuję się na któymz targowisk takie rzeczy są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MEBLE UŻYWANE-

w Gdyni na Łużyckiej 8 jest Trivoli, najlepszy sklep z meblami używanymi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawno temu i ... już nieprawda.

Radzę odwiedzić w sobotnie lub niedzielne przedpołudnie Targowisko na Krzywoustego w Oliwie ( Przymorze) . Tam czasem coś w tym stylu
można znaleźć. Ewentualnie Gdynia , Cisowa - Morska 377 - Sklep ze starociami - rupieciami . Jedyny problem to właściciel , który sprawia wrażenie olewającego swój biznes . Już kilkakrotnie zdarzyło mi się
zastać sklep zamknięty " na głucho" mimo wizyty w godzinach otwarcia wyszczególnionych na drzwiach ...

Kiedyś był na ulicy Wenty w Gdyni naprzeciw Ablera, niestety go przenieśli tylko nie mam pojęcia gdzie.

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...