M&G Rolety

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Cietrzewia 19

Polecam (1) Fachowa obsługa, szybki termin pomiaru oraz montaż. Rolety prezentują się... Domka Zadowolony klient (1) Duży wybór, profesjonalne doradztwo, szybka realizacja. Polecam, dobra firma. Jurek Swietne wykonanie (1) Polecam serdecznie, wzorowa usługa! Przemek
Fachowa obsługa (1) Firma znaleziona przypadkowo w interencie. Pomiar i wycena przeprowadzone w... Paulica W. Super obsluga (1) Skorzystalam z uslug dwukrotnie. Za kazdym razem obsluga na 6. Dobre ceny,... Magdalena Ocena montażu rolet w mieszkaniu. (1) W moim mieszkaniu zostały zamontowane na czterech oknach rolety typu plisy.... Elżbieta Żółkiewicz-Kłos Ocena żaluzji (1) Punktualność, dobra dorada asortymentów i wycena znakomita. Firma jak... Zadowolony Bardzo ładne roletki :) (1) Firme poleciła mi znajoma i z czystym sumieniem mogę polecić ją dalej Maniek Polecam! (1) Jestem zadowolona z montażu rolet-duży wybór i solidne i szybkie... Maria Dobra firma (1) Profesjonalna, solidna, godna polecenia firma. Jeżeli będe jeszcze kiedyś... Marcin Bardzo polecamy! (1) Po założeniu rolet chcieliśmy otwieranie awaryjne. Nie było to łatwe zadanie,... Ola Najlepsi! (1) Zleciliśmy firmie M&G montaż rolet w naszym domu. Atrakcyjna cena, fachowe... Marcin Godni polecenia (1) Zdecydowanie polecamy usługi firmy M&G Rolety. Zamówiliśmy rolety dzień -... Natalia Polecam (1) Szeroki wybór, szybka i fachowa realizacja zamówienia, miła obsługa Ola M&G (1) bardzo dobra obsługa od oferty do montażu. sprawnie i profesjonalnie. Ela Polecam (1) Zakładaliśmy plisy. Wszystkim polecam i produkt i firmę. Bardzo zadowolony klient Dobra robota (1) Firma M&G założyła nam plisy na okna w krztałcie trapezu poczas gdy inne... Tomek Polecam (1) Szybka obsługa,dobry kontakt i świetna cena. Marek Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa zarówno na etapie zamówienia, jak i montażu.... Piotr POLECAM (1) Polecam - nie dosyć, że najtaniej to po około tygodniu już montowali... Anna