Iwona - opinia (1) Bardzo sympatyczne i pomocne Panie w rejestracji. USG w sprawnym tempie.... Iwona Elizka - opinia (1) Personel bardzo kompetentny, na najwyższym poziomie. Nieprzyjemne badanie... Elizka Iwona z rodziną - opinia (1) Jest to najlepsze centrum medyczne w jakim byłam. Obsługa na najwyższym... Iwona z rodziną
Martyna K - opinia (1) Klinika zatrudnia dobrych lekarzy i z każdym problemem można tu śmiało przyjść. Martyna K Karolina - opinia (1) Konsultacja z lekarzem przebiegła pomyślnie. Nie zostałam odesłana z... Karolina Kasiula - opinia (1) Jeśli borykacie się z chorobą nerwicy lękowej z całego serca mogę polecić wam... Kasiula Weronika - opinia (1) Korzystałam z usług Małej kliniki już kilkukrotnie i za każdym razem byłam... Weronika Jadwiga - opinia (1) Depilacja laserowa wykonana szybko i sprawnie, z pełną troska o klienta oraz... Jadwiga Beata - opinia (1) Bardzo polecam miła atmosfera pełna profeska mile panie zabiegi wykonywane... Beata Maja - opinia (1) Najlepsze miejsce dla kobiet w Gdańsku i okolicy, przemiła atmosfera oraz... Maja Karolina - opinia (1) Najlepsze miejsce dla kobiet w Gdańsku i okolicy, przemiła atmosfera oraz... Karolina Jagoda - opinia (1) Gorąco polecam, zabiegi wykonane na wysokim poziomie, lekarze bez słów... Jagoda jagoda - opinia (1) W Małej Klinice byłam na badaniu USG i szczerze polecam tę placówkę medyczną.... jagoda Karolina J - opinia (1) Korzystałam z rehabilitacji leczniczej oraz masaży po odbytej rehabilitacji.... Karolina J Michalina - opinia (1) Jeżeli chodzi o Gdańsk, to w moim odczuciu jest to najlepsze Centrum... Michalina Basia - opinia (2) Polecam lekarzy pracujących w Małej Klinice. Szybkie terminy, wizyta odbyła... Basia Elwira - opinia (1) Bardzo dziękuje Panią z Medycy Pracy- jestem wdzięczna za okazaną mi pomoc i... Elwira Agnieszka - opinia (1) Centrum medyczne z bardzo miłą i profesjonalną obsługą, wizyty planowe,... Agnieszka RyszardW - opinia (1) Dość długo szukałem kliniki, która specjalizuje się w nieinwazyjnym leczeniu... RyszardW Karola - opinia (1) Polecam tę klinikę wszystkim, którzy chcieliby zbadać nietoleracje pokarmowe.... Karola