Trafiłem z Katowic (2) Do Clinica Dermatologica trafiłem aż z Katowic - tutaj lekarze, którzy... Tadeusz Dobry specjalista (2) Tyle pozytywnych opinii, nie może wskazywac inaczej. Doktor Michajłowski to... Renatka Leczę się od kilku lat (2) U doktora Igora leczę się od kilku lat - na początku z trądzikiem, potem... Justyna
Jest lepiej (2) Panie Doktorze, dziękuję! Jest Pan świetnym człowiekiem i mega fachowcem.... Anna Henryka Krzywonos (1) Wiele zawdzięczam pani Joli Hreczecha i Magdzie Skwarek . Zaopiekowały się... Henryka Krzywonos bardzo zadowolona (1) Bardzo miły Pan dr bezboleśnie i skutecznie pozbawił mnie zmarszczek koło... Ewa Klienta ceniąca profesjonalizm (1) Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zabiegu anty age, czasu nie można... Klaudia Katarzyna - opinia (1) Makijaż permanentny wykonany profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona z usług... Katarzyna Nowy gabinet (1) Byłam w nowym gabinecie Pani doktor który mieści się w Straszynie i muszę... pacjentka Dziękuję i polecam (2) Pana Doktora poznałam "przy okazji" problemów dermatologicznych u mojej... Natalia Jestem stałą pacjęntką (2) Do Pana Igora chodze już od kilkunastu miesięcy - stale skutecznie na zabiegi... Anastazja Polecam (2) Świetny lekarz, miły człowiek. Wstyd mija kiedy się wchodzi do gabinetu -... Agnieszka polecam (1) super lekarz z ogromną wiedzą - a certyfikat to potwierdzenie. krisza Najlepszy dermatolog! (1) Najlepszy dermatolog jakiego mogłam sobie wymarzyć. Wielkie kompetencje,... Asia Najlepszy! (2) To naprawdę wysoki poziom wiedzy, umiejętności i podejścia do pacjenta. Pan... Patrycja Profesjonalizm i dbałość o pacjenta. (2) Bardzo profesjonalna klinika. Lecząc się u Doktora Igora Michajłowskiego... Maciej słów kilka... (2) Z pewnością nie można odmówić zasobu wiedzy w swym fachu dla dr... Sebastian Najlepszy dermatolog, którego znam. (2) Najlepszy dermatolog, którego znam. Jest bardzo sympatyczny i widać, że... Andrzej Zadowolona (2) U Pana doktora bylam na konsultacji... na te chwilę jestem zadowolona z... Ola Słodko-gorzko (3) Jeśli chodzi o wiedzę i uprzejmość Pana Michajłowskiego to wszystko jest na... kropka