Otrzymałam pomoc, bardzo dziękuję! (2) Panie Doktorze - trafiłą do Pana przez Zespół Leczenia Liszaja Twardzinowego.... Krystyna Dziękuję (2) Byłem u Pana Doktora z problemem kosmetycznym, który niestety był dla mnie... Robert POLECAM!!! (1) U Pani doktor miałam robiony zabieg Aqualyx na podbródek. Efekt rewelacyjny.... Jagoda
Gabinet przyjazny i owysokich kompetencjach (1) Jestem mężczyzną i wczesniej nie chadzałem w takie 'damskie miejsca'.... Piotr Jestem zachwycona! (1) Zacznę od tego, że całe życie wstydziłam się małych ust. Gdy zadzwoniłam po... Anna Maria Iwona - opinia (1) Pani dr Szarmach ma doskonałe wyczucie i potrafi dobrze doradzić. Wykonała mi... Iwona Super! Super! Super! (1) Jestem zachwycona! A tak się bałam zabiegu. Zmarszczki zniknęły a brwi... Gosia polecam (1) bardzo dobra obsluga, zyczliwi doktorzy no i do tego umiejetnosci... januarka oferta wybielania zebów 99zl (1) Nie polecam!!!! 3 godziny po zabiegu, kolor zębów wrócił do pierwotnego,taki... Pierwszy raz* Zachwycona Marta (1) Do La Nika trafiłam z polecenia. Już sam fakt, że konkurencyjne gabinety... Marta Zadowolona pacjentka !!! (1) Jestem wyjątkowo zadowolona z usług pani doktor Kamili Szarmach oraz pana... Agnieszka Profesjonalizm (2) Polecam się w ręce pani Moniki .Pełne zaufanie ,precyzja i zabieg .PAWEŁ Paweł Polecam (1) Polecam Patryk Polecam!!! (1) Polecam!!! Aneri polecam (1) Bardzo fajny gabinet, czuję się komfortowo. Lekarze mi bardzo pomogli, a to... Marina Nie polecam (1) Skorzystałam z zabiegu efekt żaden ! Mimo tego ze stosowałam sie do... Aga Profesjonalistka- polecam bez wahania. (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 10 lat. Korzystałam zarówno z zabiegów... e.m. Gorąco polecam!! (1) Lekarka naprawdę z powołaniem!! Wizyta przebiega w super atmosferze, bez... Monika Zdecydowanie polecam ten gabinet (1) Dermis jest to gabinet, w ktorym zawsze czuje sie bezpiecznie ze wzgledu na... Joanna Miejsce dla wymagających (1) Nowoczesny klimat, profesjonalna, fachowa obsługa (bez wciskania na silę... natalia