Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy Pani Doktor Iwony Cimaszkiewicz .... Kasia polecam (1) polecam, naprawdę świetny gabinet! trafiłam w sumie przez przypadek,... lovemyparty Polecam (1) Wizytę w gabinecie zaczęłam od konsultacji. Pani pomogła mi dobrać zabieg-... Karolina
Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych przez Panią doktor Jolantę... Renata Pełen profesjonalizm (2) Od roku jestem stała klientka Pani dr Kobylinskiej, trafiłam do niej z... Gosia Super efekt (1) Jestem bardzo zadowolona miałam zabieg nićmi Barb podnoszenie chomików... Ola Pełna profesja. (1) Jestem stałą klientką Babiany. Polecam szczerze. Instytut w pełnym tego słowa... Wiktoria Profesjonalizm (1) Zabiegi u pani doktor to czysta... KT Nici PDO (2) Jestem pacjentką pani doktor Butowskiej od kilku lat.Niedawno zdecydowałam... B.M wczoraj I-wsza konsultacja -a dziś jeszcze jestem pod miłym wrażeniem! (1) wczoraj byłam u Pana doktora na konsultacji i jeszcze jestem pod wielkim... Kasia Super polecam (1) W salonie, u Pani Elizy robiłam makijaż permanentny brwi. Jestem bardzo... Agnieszka Super (1) Nic dodac nic ujac, usta piekne , Polecam i pozdrawiam Pania doktor :) aka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu. Pozdrawiam I polecam amenis polecam! (1) Dość często korzystam z zabiegów medycyny estetycznej. Byłam w kilku... Weronika Byłem tam z problemem otyłości (1) Gabinet odwiedziłem, gdyż miałem poważne problemy z otyłością (a miałem tylko... Oskar Polecam (1) Profesjonalne zabiegi ktore spełniają oczekiwania w 100% trafilam do kliniki... Klient Najlepszy Gabinet (2) Najlepszy gabinet. Atmosfera wspaniała , a efekt przerosl moje oczekiwania.... Barbara Stała klientka (1) Jestem stałą klientką gabinetu oraz dr Oleszczuk. Wykonuję od kilku lat raz... Ola Kolejny raz super efekt (1) Kolejny raz skorzystałam z usług doktor Cimaszkiewicz i jestem kolejny raz... A.Kozłowska Zabieg w gabinecie (1) Jestem b.zadowolona z zabiegu który zlikwidował moje zmarszczki na czole i... Kasia