Mężatka 23 lata

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam wszystkich:) Od 2 miesięcy jestem żoną i w związku układa nam się dobrze, choć czasem brakuje mi innych znajomości i przyjaźni. Sporo znajomych automatycznie urwało kontakt, bo jestem jedną z nielicznych osób, które na moim kierunku wzięły ślub i chyba czuli, że do nich nie pasuję. Jakby ktoś chciał kiedyś porozmawiać to podaje swoje gadu:
3517152

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mężatka 23 lata

Hej Ewa ;]
ja jestem mężatka od 7 m-cy wlasnie zostawilam Ci wiadomość na Twoim gg ;] ale jak czujesz sie samotna to zapraszam do wątku gdzie są same mężatki wiecbedziesz miala z kim pogadac ...

http://forum.trojmiasto.pl/Watek-mlodych-mezatek-vol-III-t277384,1,45.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zerwali kontakt bo jestes mezatka? W zyciu czegos takiego nie slyszalam, a to nie kwestia ciebie? Nie dalo sie pewnie z toba wytrzymac, bo jestes jedna z tych bab ktore tylko mowia tyko o tym jak kochaja swojego miska, zamiast szukac nowych znjomych, zastanow sie co z toba nie tak, bo nowi tez z toba dugo nie wytrzymaja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie uważam, że pisanie takich słów jest na miejscu. Jak widać na załączonym obrazku - SZUKAM ZNAJOMYCH. Poza tym nie sztuka obrażać kogoś kogo się nie zna, a to najwyraźniej robisz.

Pozdrawiam i życzę szczęścia w życiu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

i do tego przewrazliwiona, nic dziwnego ze znajomi podziekowali za twoje towarzystwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie twierdzę, że ich nie mam. Na pewno jednak poróżniły nas priorytety. Ja mam męża i dom, którym muszę się zająć. Inni tylko naukę, imprezki etc. Zresztą po co mam się tłumaczyć komuś kto gnuśnieje sam w domu, a swą frustrację nieudolnie próbuje przelać na innych ludzi.

Mam nadzieję, że jednak wypracujesz u siebie choć odrobinę empatii, zanim postanowisz znowu coś napisać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ewa, a skąd jesteś? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Gdańska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ja z Gdyni;)

Ale powiem Ci że u mnie jak wróciłam na studia po slubie to też ludzie traktowali mnie jakoś inaczej... A ja już jakoś specjalnie się ani obrączką, ani żadnymi misiaczkami nie obnosiłam, bo "misiaczki" to zupełnie nie moje klimaty... Ale potem ludziom przeszło. Chyba zauważyli że przecież dalej jestem tą samą osobą. Teraz nawet znaleźliśmy więcej wspólnych tematów bo wiekszość moich znajomych mieszka w akademikach lub na stancjach i temat gdzie co można dostać najtaniej żeby starczyło do końca miesiąca łączy wszystkich;P Jeśli masz ochotę to sie odezwij na gg, 1735334;) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ewa podobnie jak Szymszunia zapraszam do wątku mężatek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ewa jestes z zaspy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...