Międzynarodowe Spotkania Z Kulturą Żydowską

Temat dostępny też na forum: Międzynarodowe Spotkania Z Kulturą Żydowską
Międzynarodowe Spotkania Z Kulturą Żydowską„SOPOT 2007”SUPER KONCERT : „WIECZÓR GWIAZD”KROKE, DIVAHN (USA), TRÓJMIEJSKIE TRIO KLEZMERSKIEZespół Kroke - znany m.in. z Festiwali Kultury Żydowskiej w Krakowie, który swą karierę rozpoczął od wyjazdu na plan filmowy do Stevena Spielberga do Jerozolimy, gdzie członkowie zespołu mieli okazję spotkać się z ostatnimi żyjącymi ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chłopaki z werwą

Ponoć to ma być rzadkość - usłyszeć Kroke jeszcze w tym roku w Polsce. Na Festiwalu Krakowskim mówili, że wyjeżdżają na długą trasę koncertową po Hiszpanii. A jak oni wspaniale grają!!!

Koncert

To z pewnoscia bedzie super koncert. Zachecam wszystkich, by udali sie do Sopotu :)

Koncert

To z pewnoscia bedzie super koncert. Zachecam wszystkich, by udali sie do Sopotu :)

niespodzie-wanka

będę tak będę choć drogo coś te bilety..

do Pani Asi

Pani Asiu, uprzejmie proszę przed koncertem zgłosić się do managera "Spotkań" - Pani Anny. Czeka na Panią mały prezent od współorganizatora : Forum Żydów Polskich.
serdecznie pozdrawiamy !
Forum Żydów Polskich

pozdrawiam serdecznie

FZP

Czy i ja mógłbym się załapać na jakiś rabat ? bardzo zależy mi na tym koncercie, niestety w kasie pustki ;/

bilety

właśnie zwolniłam 2 bilety z rezerwacji - może szybko zadzwoń jeszcze do teatru - to się szczęśliwie załapiesz..

sprostowanie

żeby nie było wątpliwości , nie otrzymałam żadnego rabatu , swój bilet kupiłam uczciwie za 42 zł., proszę nie mylić prezentu z "forami"
pozdrawiam,

muzycznie rewelacja, organizacyjnie

muzycznie rewelacja, organizacyjnie dno.
Wszystkie zespoły zagrały świetnie, koncert trwał ponad 4 godziny.
Organizatorzy jednak upadli na głowę, próbujac upchać w małej salce kilkaset osób i kasujac jeszcze za to 42 zł od osoby. O co tu chodzi?

przeprosiny

Przepraszamy wszystkich Państwa za niedogodności w czasie koncertu. Odpowiadając na pytanie "Widza" - z tych właśnie biletów zostali zapłaceni artyści, których śpiew i grę mogliście Państwo podziwiać. Inaczej - koncert by się nie odbył.
Pani Asia nie otrzymała żadnego rabatu, ale drobny gadżet festiwalowy.
Pragniemy Państwu wyjaśnić, że szukaliśmy jeszcze większej sali w Sopocie na koncert, ale takowej nie znaleźliśmy albo nie chciano nam jej udostępnić. Koncert zaś "pod gołym niebem", gdy leje deszcz, byłby zapewne dla Państwa jeszcze większą niedogodnością. Nie wiem, czy Państwo zauważyliście, ale na koncercie nie było banerów ani innych reklam sponsorów (poza jedną szkołą, która dała krzesła), ponieważ to wszyscy Państwo byliście sponsorem tego koncertu.
Wszystkie osoby, które opiekowały się Państwem na koncercie i pomagały - to wolontariusze.
Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że występy Divahn, Kroke, czy Trójmiejskiego Trio Klezmerskiego podobały się Państwu.
Organizatorzy

Inne tematy z forum

Nocny Bieg Świętojański z Decathlon (8 odpowiedzi)

W nocy z 20 na 21 czerwca, odbędzie się Nocny Bieg Świętojański. Impreza ta będzie drugą z cyklu...

Dżem (13 odpowiedzi)

Dżem powraca w 2025 roku z nowym wokalistą, Sebastianem Riedlem, synem legendarnego Ryszarda...

Kino Dzielnicowe: Bulion i inne namiętności (3 odpowiedzi)

Bulion i inne namiętności, Francja 2023, dramat, 2 godz. 15 min, reż. Tran Anh HungFilm Bulion i...