Mieszkanie w Gdyni Dąbrowie

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Witajcie, może na forum znajdą się ludzie którzy szukają mieszkania bez pośredników? Szkoda mi kasy na "krwiopijców".

Proponuję Wam przytulne a zarazem przestronne mieszkanie w kameralnym budynku wybudowanym w 1994r. przez dewelopera. Mieszkanie jest dwustronne, dobrze doświetlone. Odnowione kompleksowo w 2006r. Do mieszkania przynależny piwnica 7m, taras 12m i miejsce postojowe. Moim zdaniem bardzo dobra lokalizacja. Wokół bloku las a więc cisza i spokój, do ruchliwej ulicy jakieś 300m. W miarę szybko można się stąd dostać zarówno do Centrum Gdyni ok 10 km, Sopotu ok. 10km jak i Gdańska. Ma miejscu pełna infrastruktura no i Park Krajobrazowy a więc dużo świeżego jak na miasto powietrza, jest gdzie połazić czy pojeździć na rowerze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mieszkanie w Gdyni Dąbrowie

Dla uzupełnienia informacji: mieszkanie ma 64m powierzchni użytkowej, po podłodze ok 10 m więcej. Łącznie są 2 spore pokoje /32m - salon, 14m - sypialnia/, oddzielna kuchnia -10m., łazienka - 5m z oknem. II piętro w 2-piętrowym budynku. Cena wyjściowa to 370 tys. zł ale do negocjacji. W razie zainteresowania, więcej informacji mogę przekazać drogą mailową.

kurcze ja szukam 3 pokojowego. Ale prześlij mi proszę ofertę na maila i fotki.
mar-dab@wp.pl

Witam,
jestem zainteresowany ofertą, prosiłbym o przesłanie zdjęć lub numeru kontaktowego na adres: roni22@poczta.onet.pl

Mieszkałam na Dąbrowie 10 lat. Faktycznie doskonałe miejsce - blisko lasu, cicho i spokojnie a jednocześnie bogata infrastruktura (moje ulubione delikatesy "Jedynka" i pani krawcowa-cudotwórczyni z ul. Gorczycowej - polecam), bardzo dobra komunikacja publiczna.
Wróciłam do Gdańska ze względu na pracę.

Pozdrawiam,
Dagmara

Hej czy oferta sprzedaży jest nadal aktualna, jestem na etapie szukania ?? Pozdrawiam proszę o info na k.szczepaniak4@wp.pl

Inne tematy z forum

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...