nie polecam - opinia ku przestrodze. Ryba psuje się od głowy - Właściciele - pełna ignorancja i buta. Dobrze jest, gdy jest dobrze. W momencie pojawienia się problemów, klient staje się intruzem. Zero kontaktu. Zmówiłam 2 pary drzwi wew. i czekałam standardowo ok 8 tyg, 1 para przyszła zła, a w drugiej montażysta połamał listwę podczas montażu. W tej sytuacji musiałam
czekać nie ze swojej winy kolejne 8 tygodni. Nie usłyszałam złamanego przepraszam. Firma twierdzi, że to wina producenta i koniec, tylko co to obchodzi klienta? W takim razie nie zajmujcie się tym, skoro nie macie za grosz elastyczności i pokory. Czy za takie niedogodności nie należałoby wyjść z własną inicjatywą i chociaż być miłym?! Wszystkie działania były wymuszane przeze mnie- przeprosiny, oględziny, propozycja rekompensaty w postaci np zniżki na kolejne zakupy ( szczerze nie potrzebowałam tej zniżki chodziło mi o postawę właścicieli) - zero reakcji. Na zgłoszoną reklamację dot. montażu odesłano na oględziny osobę, która ten montaż robiła. Musiałam mocno interweniować, żeby przyszedł ktoś jeszcze. Właściciel się nie zniżył aby poświęcić czas i przyjść. To tylko 7 000 zł przecież. Masakra