super rolety (3) Wszystko super! Rolety aluminiowe szybko zamontowane , cena dogodna,... Tomek Zdecydowanie polecam (1) Polecam firmę Multirolo profesjonalny miły, monter, szybki pomiar i montaż... Grażyna Drywa POLECAM TĄ FIRMĘ!!!! (1) Wszystko OK! Miły Pan Arek, sprawny pomiar. Ceny podane przez Panią z biura... Danusia
SZKODA CZASU!!! (1) ostrzegam przed tym partactwem! Pan zmierzył okno, dałam zaliczkę i czekałam... o O M ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pani z którą rozmawiałem przez telefon była bardzo kompetentna zdecydowanie... Rysiek Zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam czytam wasze opinie na temat firmy MULTIROLO i w pewnych kwestiach nie... Alicja Nigdy wiecej. (1) Rok temu zamówiłam rolety. Przyjechał pracownik p. Tomek, o czasie, w... Magda Multirolo (1) to firma z fajnym asortymentem, ale niestety mają problem z obsługą Klienta.... Dagmara gabber - opinia (3) Zastanawiałem się nad skorzystaniem z usługi, ale naganiacz kręcący się pod... gabber wg mnie firma nie jest godna polecenia (1) umówienie się na konkretną godzinę, a nawet dzień to zadanie niewykonalne dla... kudel NIE POLECAM (1) Moja historia z reklamacją w Multirolo: Pierwszego dnia zadzwoniłem pod... Niezadowolony Klient Fachowy montarz (1) Osobiście uważam, że firma godna polecenia Pan Krzysztof Który realizował... Asia REWELACJA!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM, wysokiej jakości rolety. Bardzo szybki czas realizacji,... Ewa .... (1) Na pierwszy rzut oka wszystko ok. Czas realizacji bardzo szybki, rolety... zawiedziona nachalność tej firmy skutecznie odstrasza (1) Na nowym osiedlu jakiś mężczyzna chodził kilka razy i rozrzucał ulotki z... Andrzej NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ (3) Panowie na dzień dobry nachalnie nakłaniają do zakupu, twierdząc przy tym że... mieszkanka nowego bloku Zdecydowanie polecam (1) Chcę podziękować za miłą i szybką obsługę. Bardzo dobra jakość materiałów jak... Monic nigdy więcej (1) Witam skorzystałam z oferty firmy, jednak uprzedzam wszystkich przed nimi,... gosik jestem zadowolona (1) skorzystalam z usługi w lipcu tego roku. rolety zostały zamontowane wprawdzie... Beata DOBRA FIRMA (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOSCI USLUG TEJ FIRMY UWAZAM ZE MAJA MILA I... LENKA