Następny mistrz parkowania na środku skrzyżowania: białe VW GD075VR

Proszę. Nasza wieś robi się sławna! O proszę co znalazłem: https://tablica-rejestracyjna.pl/GD075VR
Szczyt chamstwa i egoizmu kierowcy tego vw arteon o nr. GD 075VR ubezpieczonym w TUW Allianz (nr polisy: 115-54531016).
Oczywiście przesyłam link na Policję. Paręset złotych może dotrze do tego małego rozumku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zapomnij legitymacji partyjnej ubeku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Serio? Tylko na tyle Cię stać? Powtarzać teksty rzucane z 20-30 lat temu?
W gimnazjum nie potrafiliście nic bardziej durnego wymyśleć?
Nie obrażaj się, ale g*wniarz z Ciebie. Twoi rodzicie jeszcze szczali pod siebie kiedy ja byłem przesłuchiwany przez Twoich ubeków.
Więc idź po zeszyt i napisz 100 razy: "Nie będę więcej tępym dzbanem". - może coś dotrze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Następny mistrz parkowania na środku skrzyżowania: białe VW GD075VR

Ładny ten arteon
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na takich mam naklejki - karnego siusiaka.
Jak ktoś taką znajdzie, to może być prezent z mojej strony.

Aktualnie kandydatem jest auto zaparkowane przy drodze w górę przy ośrodku zdrowia (z Lotniczej do Księżycowej - ulica Przemysłowa) - po prawej stronie stoi takie małe coś i wystaje na ulicę tyłem. Może nie wiele, ale w tym akurat miejscu jest ciasno, a do tego bardzo słaba widoczność. Więc jak dzisiaj będę jechał, a auto dalej będzie tam stało, to się pofatyguję nalepić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.