Nauka Tanga Argentyńskiego

Temat dostępny też na forum: Nauka Tanga Argentyńskiego
Jeśli raz pokochasz tango argentyńskie, ono odwzajemni Ci się tym samym i z pewnością zawładnie na zawsze Twoim sercem i ciałem.Na czym polega jego moc przyciągania coraz to nowych pokoleń; moc trwania wśród ciągle zmieniających się mód, upodobań i trendów? Narodziło się pod koniec XIX wieku w Argentynie. Jest pełne pasji, namiętności i ognia, któremu towarzyszy równie gorąca muzyka.Jest to ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widziałam w TV

Widziałam w TV program o Argentynie.Mówili też o kryzysie i jako jedną z dróg wyjścia z kryzysu wskazywali na turystykę . Żeby zwabić więcej turystów z Europy postawili na naukę tanga. Ale relacje z ulicy na której tańczą tango były żałosne: tłum staruszków głownie z Niemiec trenował przy bardzo smutnym tangu swoje niporadne kroczki. Co innego jak przyjeżdża do nas zespól prawdziwych tancerzy - naprawdę warto dać im zarobić a sobie zafundować wspaniałe przeżycie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tanita Tikaram (10 odpowiedzi)

Urokliwa, romantyczna, międzynarodowa gwiazda, Tanita Tikaram, zawita do Polski na trzy wyjątkowe...

Targi Rzeczy Ładnych (10 odpowiedzi)

Targi Rzeczy Ładnych powracają do Gdańska. Tym razem pojawią się w AMBEREXPO w dniach 18-19...

Pomorskie Forum Solidarności Klimatycznej im. Pawła Adamowicza (5 odpowiedzi)

4 grudnia 2025 roku w Gdańsku odbędzie się kolejna edycja Pomorskiego Forum Solidarności...