dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu Super szkoła! (1) Paulina Joanna Jankowska - opinia (1) Dodatkowe atuty: - profesjonalne przygotowanie - interesujące wykłady -... Joanna Jankowska
Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. POLCAM !!! (1) Rodzice ta (1) Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!... 111223 WSB nie dla leniwych i malo ambitnych !!! (1) Wiele osób wychodzi z załozenia ze skoro placi sie za uczelnię to otrzyma... VIKTORUSEK Z DRUGIGO ROKU SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala To rewelacyjny Ośrodek szolenia (1) Muszż prznać że jest to jak dla mnie najpelszy ośrodek szkolenia w... Ola Krzyżacy dvd/vcd kupię (1) Jesli ktoś ma i jest mu niepotrzebne to chętnie odkupię. Pilne kontakt na... neronka RYSUNEK MALARSTWO (2) RYSUNEK,MALARSWO,KOMPZYCJA Co oferuję: 1)Zajęcia z RYSUNKU,MALARSTWA z... sangwina extra szkoła (1) Ta szkoła jest rewelacyjna Kamo =] Łukasz i Olga - opinia (1) świetna szkoła. Super miła amosfera na zajęciach co więcej dodać super!!! Łukasz i Olga Rozwijające i zachęcające... (1) Moje dziecko było na kursie podczas ferii w Gdyni. Było bardzo zadowolone.... Aneta Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma rodzic - opinia (1) Wbrew panującej opinii jest to szkoła przyjazna młodzieży. Poziom nauczania... rodzic ENZYM!! (1) Tanczyłam w Enzymie :) szkola jest naprawde super, a trenerka - Agnieszka... Mała Ola BRAK DOBREJ KADRY (1) Pomimo wysokich cen za czesne i zagrywów ze strony Pana P. to az miło... uczennica zalety przeważają nad wadami :) (1) Gdy się uczyłam w tej szkole narzekałam na wymagających nauczycieli i ich... mag Ania - opinia (1) Jesli szukacie dobrego ośrodka to ten wlasnie taki jest!!!Naprawde... Ania