Pedagogika resocjalizacyjna (1) Witam, na początek pozdrawiam wszystkich studentow, szczególnie grupa A, II... :) lol (1) super a nauczyciele sa cool oprocz dwoch lool Perferct :) (1) Great standards , Perfect music , nice atmosphere. If you're looking for... Maxine
; DD (1) nawet ok, chociaż i tak nie najlepiej ; DD . Miśkaa ; P S.U.N.A.J -Sumiennie Uczy Nasz Ambitny Janusz :-) (2) Januszu chciałam podziękować Ci za trud, jaki włożyłeś w moją naukę. Dzięki... Natalia dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu Super szkoła! (1) Paulina Joanna Jankowska - opinia (1) Dodatkowe atuty: - profesjonalne przygotowanie - interesujące wykłady -... Joanna Jankowska Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. POLCAM !!! (1) Rodzice ta (1) Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!... 111223 WSB nie dla leniwych i malo ambitnych !!! (1) Wiele osób wychodzi z załozenia ze skoro placi sie za uczelnię to otrzyma... VIKTORUSEK Z DRUGIGO ROKU SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala To rewelacyjny Ośrodek szolenia (1) Muszż prznać że jest to jak dla mnie najpelszy ośrodek szkolenia w... Ola Krzyżacy dvd/vcd kupię (1) Jesli ktoś ma i jest mu niepotrzebne to chętnie odkupię. Pilne kontakt na... neronka RYSUNEK MALARSTWO (2) RYSUNEK,MALARSWO,KOMPZYCJA Co oferuję: 1)Zajęcia z RYSUNKU,MALARSTWA z... sangwina extra szkoła (1) Ta szkoła jest rewelacyjna Kamo =] Łukasz i Olga - opinia (1) świetna szkoła. Super miła amosfera na zajęciach co więcej dodać super!!! Łukasz i Olga Rozwijające i zachęcające... (1) Moje dziecko było na kursie podczas ferii w Gdyni. Było bardzo zadowolone.... Aneta Rewelacja!!!! (1) Wystarczy poczytać wszystkie opinie i juz wiadomo co to za szkoła! Daje duże... doma