Nautikka

Temat dostępny też na forum: Nautikka Silva
Nautikka stanowi nowoczesny budynek wielorodzinny o modernistycznej architekturze, zlokalizowany przy ul. Pomorskiej 8 w Gdyni. Lokalizację cechuje ciche położenie oraz jednocześnie niewielka odległość od Śródmieścia. Blisko stąd do obiektów handlowych, kulturalnych, administracyjnych oraz dworca kolejowego SKM/PKP.

W budynku zaprojektowano 18 mieszkań na czterech kondygnacjach. Pod ziemią ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cena pewnie Warszawska

Zdaża mi się wracać tamtędy z pracy, nie jest to jakaś ekstra miejscówka, co z resztą na google street view można zobaczyć. Gdyby ceny były takie, jak na rynku wtórnym, to byłoby atrakcyjnie, ale znając chciwość inwestorów, można się spodziewać pewnie nawet 7000/m2
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

No nie wiem czy 7tyś/m wystarczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Juz wszystkie mieszkania prawie sprzedane takze cena blisko 7 tysi

Ci co kupili...za takie ceny..niezle stracili. Niedaleko w lepszej lokalizacji buduje sie Silva)))

Ciekawe jakie będziesz miał koszty eksploatacji w Silvie za tę część rekreacyjną, ochronę itp chwyty marketingowe ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie, ze moge w ramach tego pusc na mini 'silownie'..wrzucic monete aby skorzystac z sauny.... i ochrone co by mi nic pod oknem nie chodzilo.

Inne tematy z forum

Villa Park (10 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

AXS Residence (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...