Niania z dzieckiem

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam serdecznie!

Poszukuję ciepłej, zaangażowanej i cierpliwej niani do opieki nad 3 letnim chłopcem. Mile widziana mama z własnym maluszkiem w podobnym wieku i najlepiej z Oruni.
W pobliżu miejsca zamieszkania dziecka znajduję się duży nowy plac zabaw, piękny park a pod domem własna piaskownica, także dzieci mogłyby aktywnie spędzać czas na dworze.
Opieka preferowana u mnie w mieszkaniu, aczkolwiek jeśli niania byłaby z tej samej dzielnicy to jest możliwość dowożenia dziecka lub naprzemiennie opiekowanie się w dwóch domach.

Praca od 1 marca, godz 7.30-15.30 , stawka 8zł/h

Chętne mamy proszę o wiadomość prywatną :)

Pozdrawiam Marzena
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Niania z dzieckiem

1280 zł miesięcznie, ale fucha ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Biorąc pod uwagę że dla matki z dzieckiem - całkiem przyzwoita.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co ta zgryzliwosc? Jesli chodzi o nianie z dzieckiem abo starsza Pania to takie sa stawki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oferta juz nieaktualna . Znalazłam frajerkę, która będzie robić za marne 1280 zł ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

i pewnie na czarno ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po prostu zwyczajnie zastanawiam się jak to jest.. Powiedzmy że chcesz zaangażowanej ciepłej osoby która zajmie się Twoim dzieckiem zapewniając mu ciekawie spędzony dzień i pracę takiej osoby wyceniasz na...1200 zł bo takie są stawki... ale jak sama miała byś dostać kiepską pensję to lament a jak ktoś powie takie są stawki to pewnie było by oburzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówimy o osobie która i tak postanowiła zostać ze swoim dzieckiem i nie dostawać żadnej kasy. A nie o osobie która ma tylko z tego się utrzymać.

Osobiście zawsze uważałam że nianie należy godnie wynagradzać i niani która się tylko opiekowała moim dzieckiem płaciłam 1800 na rękę plus podatek. Plus wyżywienie, płatne urlopy i zwolnienia.

Ale to co innego, wybrana mama będzie się także zajmowała swoim dzieckiem wiec to dla niej jest dodatek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0