Nie polecam

Byłam tu kilka razy ostani raz przed 2 Laty, wtedy było naprawdę smacznie, niestety byc moze zmienił sie kucharz ale to chyba najgorsze jedzenie jakie jadłam w restauracjach. Na 5 rożnych potraw żadna ńie była dobra. Tego nie dało sie jeść. Po raz pierwszy wystawiam opinie o restauracji, ale chciałam przestrzec innych, bo szkoda pieniędzy i czasu spędzonego z rodzina przy takim jedzeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nie polecam

Dlaczego Pani nie zgłosiła tego faktu kelnerowi?
Nie zapłaciłaby Pani za rachunek i każdy otrzymałby deser.
Nie zgłosiła Pani bo nie było takiej sytuacji.
Nie może być prawdą to co Pani pisze ponieważ przywiązujemy dużą uwagę na dania które są Naszym priorytetem.
Kelnera obowiązkiem jest pytanie gości w trakcie i po posiłku czy smakowało, od początku roku(bo pisze Pani że była w styczniu) nie mieliśmy żadnej skargi na jedzenie, co więcej Nasi goście byli zachwyceni.
Nie jest możliwe aby na zamówione 5 dań każde było złe.
Oczywiście może zdarzyć się jakaś wpadka, nikt nie jest doskonały, ale pisząc że nie smakowało Pani 5 dań utwierdza Nas Pani w przekonaniu że taka sytuacja nie miała miejsca.
Talerze które kelner zabiera od gości po konsumpcji są "czyściutkie" dlatego z przykrością negujemy Pani opinię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

Jeśli sie chwalicie takim kucharzem i t p to czemu restauracja zamykana jest o 20 byłem 2030 i drzwi były zamknięte co do postu powyżej w części się zgodzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1