Nie polecam - odniosłam wrażenie, że Pani trycholog zależy tylko i wyłącznie na namówienie na kolejne zabiegi, każdy mniej więcej po 100 zł. Po pierwszym wcieraniu specyfiku w głowę wypadło mi 4 razy więcej włosów niż normalnie, bo wcieranie nie było bynajmniej wykonane delikatnie, a skóra swędziała okropnie, prawdopodobnie od alkoholu w składzie wcierki.

Zostałam na wstępie poinformowana, że 5 zabiegów nie przyniesie żadnych efektów (żadnych!). Po co w takim razie sprzedawać pakiety 5 zabiegów?

Co więcej, kiedy chciałam dowiedzieć się co konkretnie znajduje się w składzie wcierki, którą ta pani chciała polecić mi do wcierania w głowę, powiedziała, że to tajemnica, po czym usłyszałam, że muszę jej zaufać. Nie chciała udzielić mi informacji o tym co konkretnie mam aplikować na swoją skórę i stwierdziła, że ona mi nie jest w stanie powiedzieć na 100% co jest przyczyną problemu, ale że jest w stanie to wyleczyć.

Pani nie ma sprzętu do trichogramu ani trichoskopii, nie jest w stanie pokazać klientowi skóry głowy w odpowiednim powiększeniu, na co bardzo liczyłam. Zamiast profesjonalnej kamery, zrobiono mi zdjęcie zwykłym aparatem z fleshem i pokazano rozmyte powiększenie na ekranie laptopa.

Więcej się do niej nie wybrałam, na szczęście pomogła mi wizyta u profesjonalnego dermatologa.

Absolutnie nie polecam. Naciąganie i brak profesjonalizmu.