Niezbywalna potrzeba przynależenia u Kobiecych stóp...

Niezbywalna potrzeba przynależenia u Kobiecych stóp...
Przystojny, pogodny, bystry i pełen pasji do historii, fotografii, motoryzacji, inżynierii... A wielokropek jest tu najwłaściwszy, bo horyzont mam bardzo szeroki, wyobraźnię bujną, a zainteresowania dość zróźnicowane. Otwarty i szczery. Nie zamykam się w schematach. Jak każdy - nie bez wad i słabości, którym jednak stawiam czoła.

Pragnę odnaleźć Kobietę, u której stóp z czasem odnajdę zrozumienie i spełnię się w mojej złożonej, głęboko uległej naturze nacechowanej dozą fetyszyzmu, nasączonej fascynacją bólem i masochizmem. I przede wszystkim naturze skomplikowanej, której sam jeszcze nie odkryłem do końca i poznaje po mału każdego dnia.
Chcę otworzyć się, obnażyć się nie tylko ciałem, lecz przede wszystkim umysłem. Wierzę, że wszystko zaczyna się w głowie. Wierzę, że gdy poddam swój umysł sile Kobiecego charakteru, to ciało podąży bezwarunkowo. Chcę zawierzyć się silnej Kobiecości całym sobą, słuchać i podążać. Nisko, u stóp Kobiety. Tam gdzie czuję, że jest moje miejsce, tam, gdzie ciągnie mnie moja natura... Jestem gotów na pełnię wysiłku, trudu i cierpienia, i mam ambicję by sprostać im wszystkim u stóp Kobiety.

Dlatego zamieszczam to ogłoszenie. Chciałbym poznać Kobietę o silnym charakterze i ciekawej osobowości, z którą odnajdziemy wspólny język, porozumienie, i przed którą ja z czasem otworzę się pełnią swojej uległej natury...
Zapraszam do korespondencji:)

servus.et.cultor@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu te same wypociny...

Boże ale się ubawiłłam a jednocześnie nie wierzę jakie zboki!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wstydziłbyś się ale cóż choroba nie wybiera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...