Nowa Toruńska

Temat dostępny też na forum: Toruńska 16
Nowa Toruńska powstanie - jak sama nazwa wskazuje - na Starym Przedmieściu, przy ul. Toruńskiej. Okolice te od kilku lat intensywnie zabudowywane są przez kolejnych deweloperów, dzięki czemu zyskuje ona nowy klimat.

W dwóch niewielkich budynkach, stylistycznie spójnych z sąsiednią zabudową tego samego dewelopera (Kamienice nad Motławą) powstaną 24 mieszkania. Dostępne będą miejsca parkingowe ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JAK ZAWSZE

czyli: jak zawsze deweloper dobudowuje obiekt "stylistycznie" dopasowany do czegoś, co i tak słabo w tym otoczeniu pasuje (w tym wypadku są do jego poprzednie realizacje), a nie do tego, co wydawałoby się oczywiste i naturalne, czyli do ulokowanej po sąsiedzku zachowanej starej kamienicy. brawo, cholera, brawo. jeszcze więcej chaosu w przestrzeni publicznej! (bo przecież nadal go za mało)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 16

To co nazywasz starą kamienicą, to dawna fabryka musztardy.

Skoro Gdańsk jest obok rafinerii to wszystkie bloki powinny wyglądać jak rafineria?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

PWKZ

Budynek nawiązuje do terenów dawnej gazowni i zbiornika, który stał w miejscu tych dwóch segmentów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na wizualizacji ładnie

mam nadzieję, że realizacja będzie też efektowna.

ale nie chciałbym tam mieszka. ulica toruńska będzie coraz bardziej ruchliwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Straszne to,dlaczego takie wysokie...calkowicie ginie piekna stara kamienica
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Toruńska 16 - inwestycja w nowym wydaniu

Z poprzedniego wydania nic już nie zostało. PB Górski skierowało do sprzedaży inwestycję Toruńska 16, która nie ma zbyt wiele wspólnego z poprzednim projektem.
https://www.pbgorski.pl/pl/page/o-inwestycji-torunska-16
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wizualizacja piekna byla 7 lat temu

Ale ostatecznie powstanie kolejne pudełko od zapałek w wykonaniu Górskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Cena!!!

A czy wiadomo jaka cena? A może tak jak większość deweloperów robi tajemnice z ceny, myśląc, że jak ludzie zadzwonią to ich od razu namówią. Powinno być jak w sklepie - nie ma widocznej ceny towaru, to mandacik z Inspekcji handlowej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...