Oddam bloki styropianu

Oddam bloki styropianu
Oddam za darmo bloki twardego styropianu, o rożnych kształtach. Może przydadzą się np. studentowi ASP. Kubatura to mniej więcej 250/200/30 Warunek to przyjęcie całości styropianu i obietnica, że nie zostaną sprzedane i nie zaśmiecą naszej kochanej Matki Ziemi. :) Późniejszy wgląd w to co się z nim stanie mile widziany. :)

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

propozycja

przekroić na mniejsze i na zajęciach plastyki w jakiejś szkole, obszyć kolorowym materiałem. I prezent dla biednej rodziny z dziećmi, jak znalazł. a rodzice w domu napewno znajdą kawałki materiału. A dzieci będą się uczyć zszywać materiał, można również naszyć groszki, kwadraciki itp. A napewno w każdej szkole są bedniejsze dzieci. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie bloki styropianu tylko śmieci oddaj je do utylizacji a dzieci niech się lepiej tym nie bawią znam przypadek dziecka które zjadło styropian -zatrucie i szpital
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja bylabym zainteresowana ale nie mma jak tego oebrac poniewaz nie posiadam auta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co z dowozem? bo ja chetnie bym je przyjela ale ne posiadam auta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...