Odległość trasy Kaszubskiej od Osiedla Zielona Laguna

Temat dostępny też na forum: Zielona Laguna
Witam,
bardzo proszę o opinie osób które wiedzą jaka będzie odległość planowanej trasy kaszubskiej od osiedla Zielona Laguna w Gdyni? Domyślam się, że skoro jest tam zajezdnia Kacze Buki nie powinna po miĘdzy powstać planowana trasa, ale...wole się upewnić :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odległość trasy Kaszubskiej od Osiedla Zielona Laguna

Nie powinna pomiędzy powstać? Hehehe dobre...dodam, że będzie tam budowany "Węzeł Chwaszczyno" wraz z Trasą Jeziorakowskiego (krótki odcinek pomiędzy rdestową i chwaszczyńską prosto obok ogrodzenia giełdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie pytałam o trasę Jeziorakowskiego. Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie nie wypowiadaj się mądralo. Odpowiedź "he he dobre" jest żadną odpowiedzią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam pod tym linkiem znajdują się wszystkie aktualne mapy planowanej trasy http://trasakaszubska.pl/?page_id=7 proszę poszukać pliku orient4 tam jest planowany wezeł Chwaszczyno oraz przebieg tej trasy w świetle obecnej Chwaszczyńskiej do połączenia z Obwodnicą Trojmiasta. Planowane są też zmiany dojazdu do zajezdni autobusowej (połączenie z ulicą Krzemową wzdłuż działki straży pożarnej). Osiedle Zielona Laguna jest w pewnej odległości od planowanych dróg. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje bardzo za szczegółową i merytoryczną odpowiedź. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś chciałem się dowiedzieć o odległość działki od trasy kaszubskiej, zadzwoniłem do GDDKIA i następnego dnia albo po dwóch dniach przesłali mi na maila informacje o odległości i oddziaływaniu (akurat w tym przypadku braku oddziaływania) na działkę, nic za to nie musiałem płacić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...