Odradzam -Dr Gniadek
Skorzystalam z uslug Invicta -dokladniej usg 4d w czasie krotkiego pobytu w kraju. Lekarzem wykonujacym badanie byl dr Gniadek. Wizyte mialam umowiona na godzine 10 .Opoznienie ponad 2h. Lekarz bardzo bezczelny ,nieprofesjonalny.Na pytanie o opoznienie nie uslyszalam ani przepraszam tylko wiekli wyrzut ,,a co pani sobie wyobraza ze niby czemu jest opoznienie '' Kiedy odpowiedzialam ze ciaza prowadzona jest w Szkocjii zaczal krytykowac i wysmiewac brytyjska sluzbe zdrowia. Ze to pewnie badan potrzebnych nie wykonali, gdy odpowiedzialam ze pierwsze usg trwalo ok 15 min, to zadrwil ze tyle to on potrzebuje na dobranie tabletek antykoncepcyjnych dla pacjentki. Lekarz sam do siebie mowil , zero wyjasnien ,kazal mi zapamietac jakies pomiary usg. Nagranie na dvd tez bardzo kiepskiej jakosci.Generalnie za 280zl spodziewalam sie odrobiny profesjonalizmu. Po to chyba biora numery kontaktowe zeby powiadomic pacjenta o jakichkolwiek zmianach.Nie wspomne o pani recepcjonistce ktora nie byla pewna ile powinna kosztowac moja wizyta i powiedziala abym najpierw zapytala lekarza a potem zaplacila. Nie wsponiala tylko ze do poki nie zaplace nie nie ma mnie na liscie umowionych pacjentow.