Ogólnie dobrze
Kupiliśmy u nich mieszkanie na Osiedlu Nad Wodą, długo się zastanawialiśmy z Żoną, słyszeliśmy i czytaliśmy o różnych opiniach na temat tego osiedla, w końcu się zdecydowaliśmy i póki co nie żałujemy, wbrew różnym pogłoskom nic złego tam się nie dzieje.Jednak warto zawsze zasięgać informacji u źródła, rozmawialiśmy z mieszkańcami i znajomymi, którzy tez tam kupili mieszkanie. Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Pani Alicja znalazła dla nas b. korzystny kredyt, w razie pytań była "na zawołanie". Akt notarialny dostaliśmy zaskakująco szybko, co było dla nas też miłym zaskoczeniem jak znajomi na osiedlu obok czekali ponad pół roku. Jedyne do czego bym mógł się przyczepić to jakość wykonania niektórych elementów budowlanych, ale wiadomo to nie invest komfort. Moją ogólnie dobrą o Arskomie opinię może trochę popsuć pan Maciej D, który jest b. niesłowny, o czym przekonać mogłem się osobiście. Ogólnie, z tego co się nasłuchałem od znajomych o innych deweloperach, to bym polecił. No i wiadomo, młody deweloper to się jeszcze starają :)