Gorąco Polecam (1) Szeroki wybór asortymentu ,szybka i fachowa obsługa i co ważne zapewniaja... Andrzej Knuth MImo wszystko, TAK! (1) Szkołę skończyłam w tym roku, bez problemu zdałam maturę rozszerzoną ze... Studentka:) Rewelacyne jedzenie, wystrój i obsługa (1) Z całego serca (przez żołądek do serca)polecam tą mała ale jak sympatyczną... Sylwia
Kafe - opinia (1) Nie polecam skorzystania z usług tej firmy- niestety zawiodłam się nawiązująć... Kafe REWELACYJNY SALON - pOLECAM WSZYSTKIM CHCACYM SIE ZRELAKSOWAC PANIOM (1) BYLAM KILKA DNI TEMU W SALONIE 7KSIEZYC - ATMOSFERA PRZEMILA, OD SAMEGO... BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA Można sie ztruć (1) Po zjedzeniu "pierożków aromatycznych" uległam cięzkiemu ztruciu!!!! Lepiej... Ania Igor - opinia (1) Naprawdę solidna firma- polecam gorąco! Igor witam... (1) witam korzystałem z usług tej firmy do tej pory dwukrotnie.Za pierwszym... Amadeusz 31 Elo, (1) zapisałem się: kumpel mi polcił i ma ratę darmo - niezły czad. W... Szarańcza ZADOWOLONA ;-) (1) Nareszcie znalazłam super szkołe. Zajęcia będą prowadzone w centrum miasta -... Lola monika - opinia (1) specjalne wyroznienie za cierpliwe i serdeczne podejscie do "trudnych"... monika Morina jest super (1) To już nie jest Gościniec tylko Morina. Naszczęście już nie ma Gościńca :D... Marta Klienci płacą a potem płaczą (1) W lutym tego roku kupiłam mieszkanie od tej firmy zapłaciłam 100% należnej... spokojna smacznie i miło (1) jedzenie smaczne , ceny niewysokie, szkoda ze nieczynne w nocy. jolka :)))) (1) pyszne jedzonko :))))))))) zamulka zajefajna szkola (1) Szkoła najlepszaw trójmieście ngdzie nie znajdziacie lepszej.Nuczyciele są... anonim małe sprostowanie do wypowiedzi pana USW (1) Znam bardzo dobrze te sytuacje i chyba zapomniał pan o kilku ,,szczegółach''.... Obiektywna:) Porażka (1) Ten oddział to porażka, jak tak jest w każdym to współczuję. Przez telefon to... Ola beznadziejnie (1) Szkoła beznadziejna co roku nauczyciele się zmieniają mieliśmy fajną Panią... krzys Tomek - opinia (1) Wreszcie miejsce, gdzie nieczujesz sie jak w jadłodajni. Przestrzeń i dużo... Tomek