Super (1) Najlepsza pizza 13 mafioso minus czosnek plus pieczarki :D żarłok Bardzo polecam ten sklep (1) Nie ma chyba lepszego w trójmieście sklepu z częściami do francuzów - bardzo... BL dla mnie ok (1) mi sie bardzo podoba i nigdy nie mialam zadnych problemow :) monia
super klimat! (1) Wczoraj byliśmy z moją drugą połówka na rocznicy i muszę powiedzieć że... Patryk Świetnie! (1) Bardzo podobała mi sie jazda tam! Konie są bardzo dobre, ponieważ (mogę was... Justyna rewelacja:) (1) Na temat szkoły niewiele mogę powiedzieć, ponieważ korzystałam tylko z jazd... Kasia M. firma krzak (1) zarząd firmy jak i zwykli pracownicy charatketyzują sie marna reputacją... rozczarowany bardzo dobre przedszkole (1) Ciche, kameralne, malo dzieci w grupach.Co najważniejsze, siostry są miłe,... Ania całkiem, całkiem (1) Bardzo dobra lokalizacja,wystarczające wyposażenie, nowe samochody. Bardzo... iza Magda - opinia (1) Bywam tam od okresowo lat pięciu bodajże. Przesympatyczna obsługa, stosunkowo... Magda Nieporozumienie (1) Niestety nie zgadzam się absolutnie z opinia poprzedniczek w kwestii cięcia i... Oburzona OPINIA (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w tym żłobku.Uczęszcza... młoda mama Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych (1) Czy ktoś ma zamiar tam studiować? Może ktoś był na dniach otwartych tej... ponzo super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! (1) super ser i sos pomidorowy pod spodem!!!! polecam adam Najlepszy Salon W Trojmieście (1) Obsługa w salonie rewelacyjna,wszystko na wysokim poziomie. Gwarantowana... Ada Najlepszy sklep w okolicy (1) Jest to mój ulubiony sklep. Wielki ukłon w stronę obsługi gdyż, nigdy jeszcze... Paweł Zaskoczenie (2) Bylem tam w niedziele znajomi mi polecili. Mial byc program dla dzieci tak... Adam fatalne Panie (1) Wszystko mozna zniesc: malo zabawek, starzejace sie sprzety - ale nie fatalne... Mama rozczarowana Polecam (1) osobiście polecam ten Ośrodek nie znam jakiegoś Rysia ale znam Ankę i ją... Ewa magdusia - opinia (1) mili państwo na początek wielkie podziękowania za moje przeurocze plecy i... magdusia