cis84 - opinia (1) Jest ok cis84 Zwykła prywatna uczelnia (1) jestem studentem 4 semestru i moge z cała pewnościa powiedziec o WSB ze jest... niestacjonarny Klientka - opinia (1) Profesjonalizm i miła atmosfera! Klientka
festyn (1) czy ktos wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... tolkanr1@tlen.pl Polecamy (1) fachowa i profesionalna obsługa , rewelacyjne pomysły projektowe jarosław to jest firma - nie lecznica!!! (1) Niestety nie mialam okazji uslyszec w tym miejscu ani jednej trafnej... dbdb paula - opinia (1) mam pytanie jakie są progi do tej szkoly? paula najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko A ja POLECAM! (1) Po długiej i rzeczowej rozmowie na GG ze sprzedawcą kupiłem 2x panel LCD... Grzegorz - Kraków kuchnia tajska (1) wpadam od czasu do czasu, każdy znajdzie coś dla siebie- Warto Karolek1 POWODZENIA (1) ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ..... KUBA Dla mnie bomba! (1) Naprawdę polecam ten gabinet:) Profesjonalna obsługa, świetny klimat i dla... Irenka bankomat w Nowym Porcie (1) przyznac musze ze po moich ostatnich nazekaniach na czesta niesprawnosc... Jan Sieminski Polecam wszystkim (1) Znakomity trener, świetnie uczy i ma dobre poczucie humoru. Do zobaczenia w... Dalej Instruktorzy (1) Kończyłam kurs w szkole która z nauką jazdy ma niewiele wspólnego...na... GabrO PROFESJONALNIE (1) Lecznica dobrze wyposazona, z pelnym zapleczem, specjalisci z z roznych... PAN DOG Apropos Chinoznawstwa (1) Znam plan tej specjalizacji i zgadzam się z CVN - o Chinach uczy się w... 321 dzidka - opinia (2) Dziesiaj mialam przyjemność gościć w sopockim Pinokio. Polecil mi ten... dzidka Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi