Bosko!!!!!!! (1) Wystrój restauracji zasługuje na ogromną pochwałę, dzięki kolorom jest... Villemo wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko
Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona J. Piekarec - opinia (1) Nie solidni, nie rzetelni, firma miala rozpocząc remont w domku w 04.06.2007... J. Piekarec To dopiero taniec :) (1) Naprawdę polecam, świetna atmosfera :). Agnes A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg :D:D:D (1) Cel osiagniety zdalem za 2 razem. Polecam wszystkim Autostrade. Dzieki Remek Adas Zoska - opinia (1) Mnie to miejsce bardzo rozczarowalo. Rolbilam tam tylko manicure, bo nie... Zoska Buldog francuski (1) Polecam uratował oczy mojego pieska. Alina zmarnowałam 3 lata (1) Jednyke skończyłam 2 lata temu, bardzo żałuje, że w ogóle wybrałam tą... gosia Plka - opinia (1) frzyjerzy troszke mało skupieni, najlepsza-honorata, generalnie nie jest źle... Plka Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek Przestroga (1) Zgadzam się z w/w opiniami. Jak ktoś jest na tyle szalony by kupić te budy,... doświadczony nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta Przemiła obsługa i świetne jedzenie! (1) Obsługa jest w stanie skłonić mnie do zjedzenia co najmniej 3 kanapek- mają... Kipcio & Kitek Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak agnieszka (1) zdecydowałam już, że moje dzicko będzie się uczyć w tej szkole. Nie chcę,... agnieszka