Podziękowania (1) Egzamin zdałam za drugim razem dzieki Panu Krzysztofowi;)Jest Bardzo dobrym... Anna Kurka zadowolony - opinia (1) Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobry asortyment, świetna jakość... zadowolony Bardzo polecam (1) Jeśli chcesz zjeść bardzo smacznie, w spokojnej, miłej atmosferze to nie ma... JF
GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA WSPANIAŁEJ DR. SZCZUROWICZ (1) Leczyłam sie w tej klinice 5 lat i duzo mogłabym tu napisać.Dla dr.... Agnieszka Makowska unikajcie jak ognia! (1) W tej szkole trzeba mieć znajomości,dobrze postawionych rodziców i głęboko... ZzZ Pycha (1) Knajpe znam od paru lat i zawsze jak mam czas to tylko ja odwiedzam na mala... Zwierzak Rewelacja (1) Bez zadnych problemow Janker gorgo - opinia (1) pyszne jedzenie ale jeszcze lepsza obsługa. MIła knajpka. Polecam po... gorgo Alina - opinia (1) Wykłady prowadzone są profesjonalnie, na poziomie, "na myślenie".... Alina Superrrr... (1) Naprawdę polecam wszystkim rodzicom te przedszkole...Miła atmosfera, dobra... Roma karolina - opinia (1) dr Hebda to osoba,która oszukuje pacjentów,wmawiając im,że niezbędne jest im... karolina Artur - profesjonalista w każdym calu (1) Kiedy 9 lat temu oblałam egzamin na prawo jazdy ( jadąc do przodu pasem... Asia Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej usg 3d (1) czy dr Wydra ma w swoim gabinecie usg 3d? kwiatek Elegancki i naprawde wyrafinowanu klub i żadnych półgłówków w dresach!!! (1) Elegancki i naprawdę wyrafinowany klub i żadnych półgłówków w dresach!!!... Jacek Bajecznie po remoncie:D (1) To meijsce sie odmienilo po remocnie i ma za to wielki plus, ladnie jest w... tola Wrzesz rządzi! (1) Ogólnie we Wrzeszczu jest pięknie i spokojnie, incydentów nie przyjemnych... SirKamil Polecam (1) Niedawno kupowałem siodło Selle Royal do wcześniej kupionego roweru (też... Marek Polecam (1) Jest to bardzo dobry ośrodek , znakomici instruktorzy .Jestem z Wejherowa a... Przemek GWSH na piątkę (1) Bardzo fajna wyższa szkoła humanistyczna. Wykładowcy najlepsi na świecie,... Martyna