Szybko i sprawnie !!! (1) Bardzo przyjemna współpraca. Darmowo wycenili instalacje , było trochę... Sklepikarz Paulina - opinia (1) Na wstępie chciałam powiedzieć,że bardzo dawno nie byłam w tej stadninie,... Paulina racja (2) Zgadzam się z Paniami i też jestem rozczarowany z serwisu . brak... obiektywni
pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila kazik - opinia (1) Nieświadomych przestrzegam że wyciągną kasę i nie wydadzą żadnego protokołu... kazik janusz - opinia (1) Rukola to ciekawy wystrój,piękna lokalizacja,a przede wszystkim świetna... janusz Lekarz Wojewódzkiej Przychodnii Skórnej - kieeeepsko (1) Czy znacie lekarzy, którzy "leczą" nie patrzą, nie badając pacjenta? Ja znam... Majka Podpisałem umowę (1) Wczoraj podpisalismy umowę na kupno domu. Dom ma być najpóźniej do końca... Małkowianin Rewelacja (1) Znakomita pizza , miła obsługa. Tak pozyskuje sie stałych klientów ! Sławomir zdecydowanie nie polecam ! ! ! ! ! (1) Ogromnie rozczarowana bylam wizyta u Prof.dr hab.med P.Niestety utytuowania... Izabela Grażyna - opinia (1) Jestem zadowolona;egzamin zdałam za pierwszym razem. SUPER INSTRUKTOR,który... Grażyna Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i silne nerwy to OK (1) Można tam obejrzeć dość dużą ilość skuterów, z akcesoriami i osprzętem jest... żona&mąż rewelacja :D (1) co tu dużo gadać :P najlepsza szkoła w całym Trójmieście! super... Goś Świetny fachowiec (1) Bardzo kompetentny , miły i skuteczny w leczeniu .Mam do niego jako do... nati Zadowolona klientka;) (1) Poziom usług oferowanych w En Vogue jest porównywalny z poziomem najlepszych... Olimpia222 oki (1) poprostu tygrysy!!!!!!!!!!!! x OLEWACTWO (1) Występują u mnie zaniki internetu na około 1h kilka razy na dobę. Pani z... macra Polecam!!! (1) Ostatnio byłam w Pinokio , nie po raz pierwszy ( jest jedno z moich... Stefania Najgorszy ze wszystkich sklepów (1) Zwodzenie klientów i brak zainteresowania klientem. Wszystko to jednak... Rajan Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna