Polecam !! (1) Super salon, rewelacyjna oraz bardzo miło i serdecznie nastawiona obsługa.... Karina reklamacje (1) Reklamacje w tym sklepie to skandal. Od 1,5 miesiąca nie mogę odebrać... Natalia Pełna satysfakcja (1) Szukałem rower w całym trójmieście . Analizowałem ceny , osprzęt ,serwis i... Kuba
Beata - opinia (1) Zaczęłam kurs w osrodku Poldek.Po niezdanym egzaminie trafiłam na p.DARIUSZA... Beata PANICZ NA WłOśCIACH (1) jest super basen bo to trzeba przyznac czysciutka woda, instruktorki... bywalczyni Robaczek w nagietku (1) Zamówiłem golonkę z opiekanymi ziemniakami.Ilość ziemniaków... Ireneusz SĄ NAJLEPSI (1) UWAŻAM ŻE SĄ NAJLEPSI NA RYNKU WSZELKIE NAPRAWY WYKONUJE TYLKO U NICH W... AREK maniek - opinia (1) spoko luz zią maniek 3 razy Pan Bandura uratował mi psa (1) Nosówka, ropomacicze, zaczopowane jelito. 2 operacje. Pies zyje i jest w... Łukasz Szybko i sprawnie !!! (1) Bardzo przyjemna współpraca. Darmowo wycenili instalacje , było trochę... Sklepikarz Paulina - opinia (1) Na wstępie chciałam powiedzieć,że bardzo dawno nie byłam w tej stadninie,... Paulina racja (2) Zgadzam się z Paniami i też jestem rozczarowany z serwisu . brak... obiektywni pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila kazik - opinia (1) Nieświadomych przestrzegam że wyciągną kasę i nie wydadzą żadnego protokołu... kazik janusz - opinia (1) Rukola to ciekawy wystrój,piękna lokalizacja,a przede wszystkim świetna... janusz Lekarz Wojewódzkiej Przychodnii Skórnej - kieeeepsko (1) Czy znacie lekarzy, którzy "leczą" nie patrzą, nie badając pacjenta? Ja znam... Majka Podpisałem umowę (1) Wczoraj podpisalismy umowę na kupno domu. Dom ma być najpóźniej do końca... Małkowianin Rewelacja (1) Znakomita pizza , miła obsługa. Tak pozyskuje sie stałych klientów ! Sławomir zdecydowanie nie polecam ! ! ! ! ! (1) Ogromnie rozczarowana bylam wizyta u Prof.dr hab.med P.Niestety utytuowania... Izabela Grażyna - opinia (1) Jestem zadowolona;egzamin zdałam za pierwszym razem. SUPER INSTRUKTOR,który... Grażyna