Mile rozczarowana (1) Trafiłam do Cyklo z polecenia. Każdy kto dużo jeżdzi (jak ja) chce mieć... młoda super relax! (1) przybyłam do gabinetu i doświadczyłam super relaxu i wspaniałej... zrelaksowana uczeń - opinia (1) pełen luz w tej szkole uczeń
Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267 pytanie (1) hej, mam pytanie. chcialbym zlozyc papiery do tej szkoly (konkretnie do... freddie Studio Isabell (1) Miejsce gdzie wypiękniejesz i zrelaksujesz się. Ania wspaniała obsługa (1) Pinokio to świetne miejsce na zjedzenie obiadu czy też spędzenie miłego... Kasia... wszystko pięknie ... (1) wszystko pięknie,fajny sprzęt, miła atmosfera, fachowa pomoc. jestem na TAK ! misiek Punkty. (1) Ile trzeba miec punktow zeby sie tam dostac ? M Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz Ewa - opinia (1) Suuuper :D co innego mozna powiedziec o tej stajni? :) to wlasnie tam... Ewa SUPCIO (1) To super stajnia. Jeżdżę dopiero 5 miesięcy a już wyjeżdżam w teren.Jest też... Biedroneczka_XD Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka Wszystkim bardzo polecam! (1) Niezwykle miły i sympatyczny pan Doktor, doskonałe podejście do zwierzaka :D... zadowolona :) Polecam (1) Szkoła narawdę dobra, poziom nauczania wysoki. Jest wyremontowana, czysto i... Wera słaba szkoła (1) W tym roku kończyłem klasę mat-fiz-inf. Pomimo tego, że cała klasa poza... absolwent Nareszcie! (1) Nareszcie powstała fajna knajpa w GDYNI!!! Ileż można jeździc do Sopotu...... Gdynianka bdb. pustaki termoizolacyjne (1) rzadko spotykane doradztwo, ktore uswiadomilo mi skutki odpowiedniego doboru... moniek internet z jmt jest ok (1) chodzi fajnie w dzien 512 kb/s od 23 do 6 rano brak ograniczen predkosci user