Tragedia... (1) Po pierwsze na deser, ktory kosztowal 30zł czekałam 20min... po drugie jak... Marlena Co z paleniem papierosów. (1) Można pomyśleć, idziemy do lasu na koncert, powietrze, muzyka. Może warto... Długi Bardzo dobry lekarz weterynarii. (1) Bardzo dobry lekarz weterynarii. madzia_oska
Drogo ale skutecznie (1) wargas Doskonałe jedzenie (1) Jestem bardzo szczęśliwy z tego, że poszliśmy z rodzicami i bratem do tej... Kuba 9 lat Jestem zadowolony sklep działa jak magnes (1) Jeden z niewielu sklepów w trójmieście gdzie naprawdę fachowo dopasują... janusz Szkoła .. (1) Chodzę do 1 klasy tego wspaniałego gimnazjum. Poziom wysoki, trzeba się... Zadowolona Uczennica Świetna szkoła :) (1) Chodze do tej szkoły dopiero rok, ale bardzo mi się spodobało. Chodzi wiele... Asia DO MATURZYSTKI (1) chodziłam do IXtki i uważam, że to co piszesz jest nieprawdą Po pierwsze: "... zeszłoroczna absolwentka Mile rozczarowana (1) Trafiłam do Cyklo z polecenia. Każdy kto dużo jeżdzi (jak ja) chce mieć... młoda super relax! (1) przybyłam do gabinetu i doświadczyłam super relaxu i wspaniałej... zrelaksowana uczeń - opinia (1) pełen luz w tej szkole uczeń Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267 pytanie (1) hej, mam pytanie. chcialbym zlozyc papiery do tej szkoly (konkretnie do... freddie Studio Isabell (1) Miejsce gdzie wypiękniejesz i zrelaksujesz się. Ania wspaniała obsługa (1) Pinokio to świetne miejsce na zjedzenie obiadu czy też spędzenie miłego... Kasia... wszystko pięknie ... (1) wszystko pięknie,fajny sprzęt, miła atmosfera, fachowa pomoc. jestem na TAK ! misiek Punkty. (1) Ile trzeba miec punktow zeby sie tam dostac ? M Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz