Ewa - opinia (1) Suuuper :D co innego mozna powiedziec o tej stajni? :) to wlasnie tam... Ewa SUPCIO (1) To super stajnia. Jeżdżę dopiero 5 miesięcy a już wyjeżdżam w teren.Jest też... Biedroneczka_XD Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka
Wszystkim bardzo polecam! (1) Niezwykle miły i sympatyczny pan Doktor, doskonałe podejście do zwierzaka :D... zadowolona :) Polecam (1) Szkoła narawdę dobra, poziom nauczania wysoki. Jest wyremontowana, czysto i... Wera słaba szkoła (1) W tym roku kończyłem klasę mat-fiz-inf. Pomimo tego, że cała klasa poza... absolwent Nareszcie! (1) Nareszcie powstała fajna knajpa w GDYNI!!! Ileż można jeździc do Sopotu...... Gdynianka bdb. pustaki termoizolacyjne (1) rzadko spotykane doradztwo, ktore uswiadomilo mi skutki odpowiedniego doboru... moniek internet z jmt jest ok (1) chodzi fajnie w dzien 512 kb/s od 23 do 6 rano brak ograniczen predkosci user femax (1) byłem swiadkiem jak to firma femax uwaza sie za zetelna i uczciwa firme... kar amarl (1) zamówiłem zabudowę kuchni, później garderoby i przedpokoju - Pani Monika i... amarl Jest ok! (1) Szkoła znajduje się w świetnym położeniu. Zajęcia odbywają się w małych... katarzyna CENY ? (1) Czy ktos wie gdzie dokładnie miesci sie ta siłownia i jakie sa ceny ?? Mam... Asia weteranka - opinia (1) W poniedzialek rozpocznie sie rejestracja w internetowym systemie do szkol... weteranka fajny klub (1) Kiedys chodzilam tylko na aqua areobic i nie wyobrazalam sobie siebie... becik POLECAM! (1) Mimo upływu czasu zawsze niezwykle miło bede wspominać Pana Janusza. To ktos... Monika :D (1) witam tu Jacek pozdrawiam wszystkich :) jest tu bardzo fajnie hehehhehe Jacek SUPER!!! (1) Byliśmy ze znajomymi dopiero na drugich zajęciach, ale jest rewelacyjnie. 6... Justyna Moja Szkoła (1) Nie tylko nauczyciele czy dyrekcja świadcza o poziomie szkoły ale przede... Absolwent Mery - opinia (1) Bardzo fajna szkola ;] Mery