Ortoestetica

Stomatolodzy Stomatolodzy dziecięcy Ortodonci

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36/44

Kasia - ocena (2) Wspaniała atmosfera w gabinecie. Profasjonalne podejście do pacjenta. Cały... Kasia kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona, dobry kontakt z pacjentem, wszystko szczegółowo... kasia Aleksandra - ocena (2) Polecam z całego serca. Cudowane miejsce, pani stomatolog, panie higieniski... Aleksandra
Nina - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce. Miałam tam wykonane leczenie tradycyjne oraz... Nina AP - ocena (2) Ortoestetica jest miejscem w którym trwa moje leczenie ortodontyczne metodą... AP Renia - ocena (1) Kompetencja i empatia! Duzo zrozumienia dla wszystkich obaw! Renia Julia - ocena (1) Pani Ortodontka jest bardzo miła i czuć od niej pozytywna energie i bardzo... Julia Pacjent - ocena (1) Super, polecam każdemu Pacjent Kalina Voit - ocena (1) Moim zdaniem było super panie były przemiłe w dodatku wszystko robiły bez... Kalina Voit Marta Dż - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Dr Ola najlepsza. Marta Dż Wiktoria Król - ocena (1) Bardzo polecam obsługę ortodontyczną. Profesjonalna i miła, świetna atmosfera ️ Wiktoria Król Grzegorz Krokosiński - ocena (1) Bardzo dobre wrażenia Grzegorz Krokosiński Kasia - ocena (1) Gabinet godny polecenia. Profesjonalizm , wspaniałe podejście do pacjenta.... Kasia Michal. - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia z pobytu w gabinecie - piaskowanie, skaling super... Michal. Małgorzata - opinia (1) Bardzo sympatyczni lekarze oraz Panie asystentki. Mnóstwo uśmiechu i empatii... Małgorzata Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem w pełni zadowolona z... Kasia Michal - opinia (1) Dzisiaj skorzystałem z usług stomatologicznych wykonanych przez lekarza... Michal Profesjonalna i życzliwa obsługa, badanie i leczenie pod mikroskopem ! (1) Wspaniała klinika ! Bardzo sympatyczna i troskliwa Pani Maja wraz z... Łukasz Piłat Świetna zmiana ! (1) 1000 razy lepszy gabinet od powszedniego, szybkie terminy, super ludzie i... Artur Polecam (1) Zdecydowanie polecam dr Aleksandre, posiada fantastyczne podejscie do dzieci,... Zadowolona mama