Ostrzegam przed Panią Doktor
Byłam na wizycie u Pani Doktor w związku z przebarwieniami po wypryskach. Powiedziała mi, że to jest trądzik, tylko, że ja nie mam żadnych więkkszych wyprysków, może kilka grudek. Ma łojotokową skórę no i przebarwienia, natomiast Pani Doktor wypisała mi maści, które zupełnie nie są przystosowane do leczenia przebarwień, byłam juz u kilku dermatologów i wypisują ten sam produkt, który nic nie pomaga. Poświęcono mi 7 minut, po czym zapytałam sie czy dobrym rozwiązaniem będzie peeling, odpowiedziała mi, że można rozważyć taką opcję i od razu koszt tych peelingów, że w gabinecie można zrobić i można się umówić. Ogólnie Pani Doktor chyba nie zależy na wyleczeniu pacjenta i na tym by był zadowolony z wizyty, a tylko i wyłącznie na zarobku, 7 min - 70 zł kalkuluje sie nieprawdaż. Podczas wizyty Pani nie udzielała mi uwagi, ale sobie, jak się ją pytałam co jeszcze można poradzić, Pani Doktor zajmowała się smarowaniem rąk kremem. Fatalne podejście do pacjenta. Jeżeli nie chcecie wyrzucać pięniędzy to na prawde odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!