Łukasz - ocena (1) Bardzo miła oraz profesjonalna obsługa. Można poczuć się bezpiecznie podczas... Łukasz kasia.doroz@o2.pl - ocena (1) Bardzo polecam panią Dominikę Bezbolesne ostrzykiwanie, dobra ręka do... kasia.doroz@o2.pl Remigiusz - ocena (1) Super klimat . Jestem bardzo zadowolony z konsultacji oraz usługi którą... Remigiusz
Janina - ocena (1) Dostałam od męża na urodziny voucher na rytuał queen i szczerze powiem ze... Janina Marysia - ocena (1) Miła obsługa , pomocne Panie , wszystko ok Marysia Marti - ocena (1) Dzisiaj powiększałam usta u pani Dominiki i jestem zachwycona, nie tylko... Marti Kasia - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa! Pani Dominika posiada ogromną wiedzę i przede... Kasia Łukasz - ocena (1) Piękny lokal. Czysto, elegancko i estetycznie. Bardzo profesjonalna obsługa z... Łukasz Joanna - ocena (1) Zabiegi kosmetyczne są cudowne, w tym gabinecie, w którym byłam klimat jest... Joanna A. - ocena (1) Bardzo profesjonalne miejsce. Czuć, że pani wykonująca zabiegi ma ogromną... A.