POLECAM !! SZYBKO I TANIO !!

Polecam taksówkarza dość młodego numer na kogucie 121 bardzo miły kierowca,kulturalny !! Polecam z czystym sumieniem !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: POLECAM !! SZYBKO I TANIO !!

ciekawe ze w ciagu dwuch dni dwie osoby zapamietaly akurat ten sam numer taxi i jeszcze do tego postanowily wystawic mu opinie na forum. jak dla mnie zdecydowanie samoocena firmy!!! ciekawe wogole czy taxi o tym numerze bocznym wogole ma gdzies naklejony tenze numer poniewaz ja jerzdzac od czasu do czasu ta firma nigdy tych numerow nie widzialem, moze tez sie szczegolnie nie przygladalem ale jak dla mnie to oni ich nie maja!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

FAKTYCZNIE SŁABO OGLĄDASZ NASZE AUTA,99% KIEROWCÓW MA NUMER NA BOKU KOGUTA.ODNOŚNIE KIEROWCY NR 121 TO JEST JEDNYM Z OSTATNICH W FIRMIE KTÓRY BY WPADŁ NA TAKI POMYSŁ JAK WYSTAWIANIE SOBIE POCHWAŁ W NECIE.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

LUDZIE KTO MOŻE SOBIE SAM POCHWAŁY WPISYWAĆ ?? GŁOWA WAS CHYBA BOLI !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

proponuje zainwestować w okulary z grubym szkłem bo numer z daleka widać na gogucie buraku .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

proponuje zainwestować w okulary z grubym szkłem bo numer z daleka widać na gogucie buraku . kulturalny wpis kierowcy z komfortu który szanuje swoich klientów. przecierz on nawet nie wie że na dachu koguta a nie goguta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0