POSZUKIWANIE MAMUSIE Z DZIECMI NA WYJAZD WAKACYJNY :))

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Hej,

poszukiwane samodzielne mamy z dziećmi, które nie maja z kim pojechać na wakacje, a szukają towarzystwa dla swoich dzieciakow i oczywiscie dla siebie...Planujemy wyjazd na polwysep lub na kaszuby nad jeziorko. chętne mamusie piszcie tutaj i na priv missya83@gmail.com.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POSZUKIWANIE MAMUSIE Z DZIECMI NA WYJAZD WAKACYJNY :))

hooop

missya , ryzykowna, podejżana propozycja . pierwsze co sie na mysl nasówa to - pewnie to jakiś podstęp, może psychopata/psychopatka, akcja jakieś sekty? ;-D - co jak co ale to moje pierwsze skojażenia i bałabym się w ogole ryzykować taki wyjazd.
Jeżeli jednak jesteś normalną osobą to lepiej opisać co i jak tutaj by było jasne może zbierze się was większa, raźna grupa :-)

niewiem jeszcze co i jak, dalam propozycje kaszub lub polwyspu. skoro jestem mama z dzieckiem i takich osob poszukuję to chyba mało podchodzi tu pod psychopatkę? nie proponuję tez wyjazdu w ciemno. Malo to samotnych mam nie ma pomyslu na wakacje? niewiem jakis dziwny ten twoj komentarz...poki co mam 2 kolezanki chętne - wiek dzieci ok 5 lat. wiadomo ze razem weselej. naprawde strasznie podejrzana propozycja...rownie dobrze osoby sprzedające tu wózek mogą byc psychopatami ktorzy moga komus zrobic krzywde w swoim mieszkaniu...