PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Szukam jakiejkolwiek opinii o tych lekarzach, bo w necie coś słabo. Może ktoś z Was lub Waszej rodziny był bądź leczył się u nich. Będę wdzięczna za wszelkie opinie i sugestie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

hopka, może ktoś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PULMONOLOG dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja znam dr Kuchte, chodzę już jakiś czas do niego i mogę polecić. Bardzo miły i sympatyczny lekarz, jeden minus to nie ma wizyt na konkretną godzinę (przynajmniej w przychodni na Dąbrowie) tylko dr przyjmuje od do więc nieraz można się naczekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Lollipop :)

ktoś jeszcze?

Re: pulmonolog dr Agnieszka Kozakiewicz-Mogilska i dr Grzegorz Kuchta - zna ich ktoś?

Leczę się u Niej po ostrym Covidzie. Chodziliśmy razem do szkoły. Super lekarz

Inne tematy z forum

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...