Partnerzy Nieruchomosci-opinie

Zamerzamy z zona kupic dzialke budowlana.Z tego wzgledu ze oboje pracujemy za granica znalezlismy dzialke w internecie przez posredmictwo Parterzy nieruchomosci.czy ktos moze kiedys korzystal z ich uslug,czy mozna im zaufac,co mozna od nich wymagac,na co trzeba zwrocic uwage przed podpisaniem umowy?czekam na komentarze.dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Partnerzy Nieruchomosci-opinie

Po pierwsze niesłowni-umawiają się na spotkania i albo nie przyjeżdżają, bo zapomnieli, albo się spóźniają. Po drugie mają jedne z wyższych prowizji na rynku, więc cena działki pewnie może być sporo niższa nawet przez inne biuro, czy ewentualnie można poszperać i znaleźć jakiś kontakt, czy ofertę właściciela:)Proszę napisać, gdzie Pan szuka działki, podejrzewam,że jak ktoś coś będzie miał na sprzedaż z pewnością się odezwie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam dzialki w kosakowie nieduzej tak do 500 600m no i oczywiscie za rozsadna cene.z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzialanie tej firmy jest chyba niezgodne z prawami rynku.
Na moim osiedlu - Chelm znajduje sie dzialka budowlana do sprzedania.wlasciciel wystawil oferte do sprzedazy na allegro za 400000. Bez efektu. teraz na plocie wisi logo Parnerow i dzialka zdrozala do 450000. Gdzie tu sens, a gdzie logika....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlatego właśnie o tym pisałam, że mają bardzo wysokie prowizje i nie opłaca się przez nich kupować - niby coś jest 0% prowizji od kupującego, ale prawda jest taka,że kupujący prowizję płaci, bo jest ona wliczona już w cenę nieruchomości:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? (6 odpowiedzi)

Znacie może dewelopera Semeko z Gdyni? Myślę o kupnie mieszkania w Morska Park w Gdyni, który...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...