Pełen profesjonalizm!
Jedynym minusem firmy jest trudny dojazd :) Od samego początku zostałam mile przywitana i zachęcona do zapoznania się z asortymentem. Pewien przemiły młody chłopak w mgnieniu oka zza lady pojawił się obok mnie i zaczął pokazywać mi asortyment, tłumaczyć oraz pomógł dobrać mi odpowiednie kolory płyt. Mimo że jestem totalnie "zielona" wszystko co tłumaczył ten chłopak zdawało się być proste więc od razu załapałam co tak na prawdę chcę i co mi się podoba. Podobnie było przy odbiorze zlecenia, wszystko było na czas, a mój zamówiony materiał czekał odłożony na boku. Starałam się sprawdzić czy materiał nie posiada żadnych wad, lecz w połowie przeglądania stwierdziłam że i tak niczego się nie doszukam :). Kolejnym pozytywem są przystępne ceny. Pytałam o podobne rzeczy w wielu innych miejscach, ale jednak tutaj okazało się najtaniej. Serdecznie polecam wszystkim, jeśli liczą na szybką bardzo miłą i sprawną obsługę, a po przeczytaniu pozostałych komentarzy zaznaczam, że jestem klientką "detaliczną".