Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Ania i Przemek - opinia (1) Pan Karol to prawdziwy profesjonalista. Szybko doprowadził naszą sprawę do... Ania i Przemek KKobus - opinia (1) Transakcja zakończona pełnym sukcesem :) przy pomocy Pana Michała... KKobus Mariusz - opinia (1) Życzę aby każdy tak serio i profesjonalnie podchodził do obowiązków... Mariusz
Salazar - opinia (1) Lepszego doradcy nie można było sobie wybrać, Pan Karol służył nam duża... Salazar Małgorzata - opinia (1) Polecam Pana Karola Sawerskiego! Tak naprawdę nie musiałam się o nic... Małgorzata Marek - opinia (1) Skorzystałem z usług Pepperhouse przy okazji kredytu hipotecznego. Pomoc Pani... Marek Maciej Podębski - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Karolem Sawerskim - ekspertem finansowym w... Maciej Podębski Michał - opinia (1) polecam współpracę z Panem Karolem Sawerskim. Bardzo sprawnie poprowadził... Michał Jacek - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Jagową Wolff. Pani Jagoda jest bardzo... Jacek Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Cały proces sprzedaży mieszkania... Agnieszka Monika - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Karolem Sawerskim. Profesjonalna pomoc 24/h.... Monika Jacek - opinia (1) Polecam współpracę z panem Kamilem Gorczycą. Nieruchomość sprzedaliśmy... Jacek Agata - opinia (1) W sprzedaży mieszkania pomogła mi Pani Patrycja Leonowicz. Pani Patrycja ma... Agata Agnieszka - opinia (1) Pani Patrycja Leonowicz była pierwszym agentem, który odpowiedział na... Agnieszka Ewa Bell - opinia (1) Wszystkim zdecydowanie polecam współpracę z biurem Pepper House a w... Ewa Bell Monika - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Bogusława Czeczotko za pośrednictwo w... Monika Zadowolony klient:) - opinia (1) Pani Basia Krężelewska!!! Serdecznie polecamy!!! Do tej pory nie wiedziałem,... Zadowolony klient:) Sebastian O - opinia (1) Korzystałem z pomocy pana Karola Sewerskiego przy zakupie domu i powiem tak:... Sebastian O Grzegorz - opinia (1) Obsługa profesjonalna. Wszystko załatwione bardzo sprawnie i rzetelnie. Polecam. Grzegorz Michał - opinia (1) Korzystałem z doradztwa finansowego Pana Karola Sawerskiego. Polecam usługi... Michał