Pepper House

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 5/69

Joanna Wysocka-Sadło (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z usług Pani Asi , pełen profesjonalizm. Bardzo... Marta i Paweł Joanna Wysocka Sadło - najlepsza pomoc przy kredycie hipotecznym (1) Co prawda nie korzystałem z oferty biura nieruchomości, ale z pomocy ich... Piotr Współpraca z Ekspertem Finansowym Panią Joanną Wysocką-Sadło (1) Współpraca z Panią Joanną to sama przyjemność. Pełne zaangażowanie, pomoc na... Maciej
"Polecam profesjonalizm plus lojalność Pana Michała" (1) Wybór Pepper House w Gdyni był z naszej strony trafny w samą "10", a... Jaskułowscy Sprzedaż mieszkania w Oliwie (1) Fachowa i profesjonalna obsługa, pełna bieżąca informacja, wsparcie na każdym... Basia i Roman z Oliwy Pani Agnieszka Brodek doradca kredytowy (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Agnieszką Brodek. Profesjonalizm i... Joanna doradztwo kredytowe (1) Bardzo gorąco polecam współpracę z Panią Heleną Prusaczyk. Doradztwo... Michał Pan Piotr Bartosiuk - 100% profesjonalizmu (1) Kontakt do Pana Piotra dostałam od kolegi z pracy. Byłam dość sceptyczna,... Iza T. Ekspert finansowy - p. Helena Prusaczyk (1) W związku z niedawnym zakupem mieszkania, mieliśmy przyjemność współpracować... Dawid i Magda najlepsi i profesjonalni (1) Najlepsze biuro nieruchomości to pepper house. biuro polecono mi i się nie... joanna Polecam! (1) Wraz z moim Narzeczonym na równi cieszyliśmy się, jak i stresowaliśmy w... Natalia Gorąco polecam ! (1) Zdecydowanie polecam firmę.Niezwykle sprawnie, profesjonalnie przeprowadzona... Anna W. Piotr Bartosiuk ekspert ds. nieruchomości (1) Pan Piotr Bartosiuk był obecny podczas całego procesu zakupu mieszkania. Był... Michał Karol Sawerski doradca finansowy (1) Z pomocą pana Karola Sawerskiego udało się bardzo szybko uzyskać kredyt... Michał Bardzo polecamy p. Piotra (1) Pan Piotr Bartisiuk pomógł nam w błyskawicznym dla nas tempie sprzedać... Karolina Wielkie dzięki dla Pana Michała :) :) :) (1) Witam, W ostatnim kwartale 2018 roku skorzystaliśmy z doradztwa Pana Michała.... Marta Terminowo i skutecznie (2) Skorzystałem z usług Pepper House (obsługiwał mnie p. Karol Sawerski) w... Michał Miałkowski Karol Sawerski Doradca finansowy (1) Profesjonalne podejście do klienta, wysokie kompetencje, szybkość i... Rafał Pani Agnieszka Brodek doradca kredytowy (1) Pani Agnieszka Brodek to świetny doradca kredytowy, bardzo się starała żebym... Barbara Pani Magdalena Lewandowska (1) Krótko i na temat - pełen profesjonalizm ze strony Pani Magdaleny, bardzo... Marek