Pieniek

Wycinka drzew Prace wysokościowe Drzewa i krzewy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 85

Ulyana Ceplin - ocena (1) Bardzo kompetentna firma.Wszystkie pracę wykonane ze starannością i w... Ulyana Ceplin Adam - ocena (1) Wycinka wielkiego drzewa- szybko, sprawnie i fachowo. Porządek po pracy....... Adam Abobkowska@poczta.fm - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i na czas. Abobkowska@poczta.fm
Jerzy - ocena (1) Super usługa, zamówiłem i wyjechałem a po powrocie zastałem przycięte brzozy... Jerzy Radosław - ocena (1) Świetna obsługa! Radosław Remi - ocena (1) Super ekipa .Polecam Remi Klaudia - ocena (1) Firma godna polecenia, szybko i profesjonalnie. Z całego serca polecam tą... Klaudia Mariusz - ocena (1) Profesjonalnie. Polecam Mariusz Tomasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Praca wykonana w 100 procentach według ustaleń. Tomasz Henio - ocena (1) Super ekipa !!! Henio Piotr - ocena (1) Super ekipa. Bardzo sumiennie i szybko wykonała pracę nie niszcząc... Piotr Marta - ocena (1) Super zrobiona robota,szybko sprawnie i bez bałaganu.polecam Marta Micjał B - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z ustaleniami. Micjał B Kris - ocena (1) Szybko / solidnie / profesjonalnie Kris Łukasz - ocena (1) Polecam, Fachowcy Łukasz Ignacy - ocena (1) Szybko i sprawnie. Ignacy Emilia - ocena (1) Profesjonalna firma, szanująca klienta, przystępne ceny. Szczerze polecam! Emilia Adam - ocena (1) Polecam Szybko, sprawnie i w terminie Adam Mariusz Wilczewski - ocena (2) Ekipa zadbała o zabezpieczenie terenu oraz minimalizację uciążliwości dla... Mariusz Wilczewski Krzysiek - ocena (2) Drzewo szybko ścięte, teren posprzątany Polecam Krzysiek