Pies wytarzany w kupie

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Mój pies dzisiaj sie wtarzał w chyba ludziej kupie na łąkach tam z nim chodzimy żeby sie wybiegał z pieskami itp a on znalazł sobie nowe zajęcie tarzanie sie w kupie wczoraj zrobił to pierwszy raz a dzisiaj była powtórka z wczorajszego dnia co zrobić żeby więcej takich rzeczy nie robił on miał wielką radoche z tego co zrobił a jaki był szczesliwy i zadowolony nawet lubi sie kąpać ma 6 miesięcy ja niewiem co robić żeby tego nie robił.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pies wytarzany w kupie

a ty nie używasz perfum? zaręczam, ci, że motywacja w obu przypadkach jest ta sama. trzeba było sobie kota sprawić. a najlepiej złotą rybkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaaa...koooot...mruuu...to jest to;)))
mój nawet na chwilę podniósł powiekę ale jej ciężar był zbyt wielki i znów zasnął zmęczony swym niebywałym wyczynem:)

No tak.. koty, w przeciwieństwie do psów, myją się ;)

A psa trzeba po takiej akcji wykąpać. Tutaj znajdziesz odpowiednie szampony http://domirodzina.sklep.pl/category.php?id_category=22

hobo,punkt dala Ciebie.

bylo dla

z dala brzmi lepiej

skoro woli kupe, to nic nie poradzisz.

"skoro pies woli kupe to nic nie poradzisz" i wsadz nos w swoja wlasna ....zupe.

;)

Dokladnie. Podamy namiary.

Kundla na smycz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja sunia nie ma jeszcze dwóch lat. Uwielbia tarzanie się właśnie w czymś takim. Kiedyś prałam ją chyba ze 45 minut. Cała była brudna. Na spacerze bardzo jej pilnuję. Ponieważ jest zwierzęciem dynamicznym, musi się wybiegać. Od około 2 m-cy mam spokój. Po akcji "perfumowania się" i kąpieli została zamknięta wraz z legowiskiem w osobnym pomieszczeniu na całą noc/czyli od razu po wieczornym spacerze/. Odosobnienie było dla niej dotkliwą karą. Przy szczepieniu zapytałam weterynarza, co jeszcze mogę zrobić z jej paskudnym upodobaniem. Usłyszałam: Nic. Psy to lubią. Pozostaje więc tylko zwracać uwagę, gdzie pies biega i wołać, gdy znika w jakiś krzakach. Moja jest bardzo posłuszna i zawsze przybiega, gdy ją wołam. Uzbroiłam się w rękawiczki jednorazowe i szampon. W razie czego..będę prać psa.

amaranth ze swoim pupilkiem :D

image

Uploaded with ImageShack.us

pogodzić się z tym, że od czasu do czasu trzeba będzie psa wyprać.
Tylko nie wyżymać!

Inne tematy z forum

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...