Piraci na Rolniczej

Jakie trzeba mieć małe mózgi aby pędzić ile fabryka po drodze polnej nie patrząc na innych uczestników spacerujących z małymi dziećmi a blond pani z peugeota kombi chyba srebrny to nie potrafi hamulca nacisnąć i dzisiaj rajdy sobie urządzała kiedyś tego nie było ludzie więcej kultury dotyczy to panów również
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Piraci na Rolniczej

Zgłoś na policję, tylko najlepiej żebyś miała świadka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na rolniczej mamy 90km/h
Czy na pewno uważasz że to był raid ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

a od kiedy w terenie zabudowanym mamy 90km/h??? ZNASZ SIE NA PRZEPISACH???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta ulica zależnie od ulicy z jakiej się wjedzie nie należy do terenu zabudowanego.

Kierowcy obecnie nie muszą posiadać prawa jazdy* aby poruszać się samochodami więc zdrowego rozsądku bym nie oczekiwał a co najwyżej sprawnego odczytywania oznakowania przy drodze

*L6e po 2013r
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mało, że ktoś nie zna się na przepisach to w dodatku ma problemy z poprawną polszczyzną... pisze się RAJT!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak czy inaczej, niezależnie jakie jest ograniczenie (formalnie) kazdy kierowca powinien mieć trochę rozsądku i powinień potrafić myśleć.
Samo już stworzenie zagrożenia jest niebezpieczne a tym samym karane (jesli jesteśmy w stanie takiemu komuś udowodnić)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....