Żenada (1) Byłam kilka razy w zapiecku, że by dać szansę temu barowi ( bo pizzerią bym... Była klientka REWELACJA!! (2) Zdecydowanie polecam Zapiecek. Obsługa bardzo miła, menu bogate, jakość... KASIA POLECAM (1) Polecam każdemu.!!!Obsługa szybka i miła. Jakość potraw na wysokim poziomie:... Marta
polecam pizze!!! (1) jedna z lepszych w gdansku pyszne ciasto dobre skladniki zaluje ze nie... vito Uwaga na de Volaille (1) Od dłuższego czasu poszukuje gdzie w Gdańsku można zamówić dobrego... Karolina Obsługa do bani! Ale jakość jedzenia bez zarzutu (1) Dzisiaj przy składaniu zamówienie pani odbierająca telefon była strasznie... Stały Bywalec Polecam! (1) Przepyszne jedzenie! Przede wszystkim kocham penne - kurczak, szpinak ;) Ale... Stały bywalec ;) Petarda (1) Coś pięknego dawno tak dobrze nie zjadłam, konkretnie i na temat.Przemiła... Mika Jedzenie do poprawki (1) Zamówiłam dwa obiady i pizze, pizza gumowa i przesadzona ostrość, ale obiady... niezadowolna ja tam lubie zapiecka i juz (2) a ja lubię zapiecka za domowy klimat inny niż w sieciówkach, tam słyszy się... stały wierny klient Zamiast obiadu była kolacja (1) Po ponad 2h otrzymałam zamówienie... niestety kiepskiej jakości, devollaile... Kasia paskudne jedzenie (1) Jadłem w zapiecku kilka razy pizze, tym razem z Dziewczyna skorzystalismy z... Tadeusz pycha! (1) Zamawialiśmy na dowóz. Jak wszędzie pizza dotarła w godzinę, ale czekanie... tguggles Ech, ta baba odbierająca telefony... (1) Do dzisiaj była to moja ulubiona pizzeria ale: pani 'obsługująca',... Były stały kilient Zdecydowanie polecam! (1) Przepysznie i bardzo tanio. W Zapiecku jadam od dawna. Najczęściej zamawiam... Emil Bardzo niemiła obsługa! (1) Niestety jestem bardzo zawiedziona! Przy składaniu zamówienia Pani trzy razy... Rozczarowana klientka REWELACJA ZACHĘcam WSZYSTKICH DO ODWIEDZIN (1) Jesteśmy z mężem stałymi klientami tej pizzerii od kilku lat. Nigdy nie... Patrycja G. :-) pycha!! (1) Pizzę z Zapiecka znaliśmy już od dawna, zamawialiśmy od czasu do czasu :)... Iwona Pani z Obsługi (1) Stołowałem sie dzisiaj w zapiecku jedzenie w miarę dobre było , ale pani... Smakosz Najlepszy uraiński! (1) Najlepszy barszcz ukraiński jaki w życiu jadłam serwują w zapiecku... mi... smakoszka